Forum Discussion

Matizz001's avatar
Matizz001
New Rookie
2 months ago

BF1 Język i problem z odinstalowaniem

Cześć,

Mam dziwny problem z BF1 otóż język jaki mam w grze to rosyjski i nie mogę za uj tego szajsu zmienić, a jak chcę odinstalować tą gre to nie mogę bo program wgl nie reaguje na przycisk "Odinstalowanie"...

Pomocy?

5 Replies

• Matizz001's avatar
    Matizz001
    New Rookie
    21 days ago

Hej, problem z językiem niestety występuje nadal.

• Matizz001's avatar
    Matizz001
    New Rookie
    2 months ago

A i problem z językiem to nie jest tak że tak od początku miałem ale coś takiego się dzieje od ja wiem nie całego roku?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej Matizz001​ 

Jeśli post Chytrooki​  odpowiedział na Twoje pytanie, nie zapomnij oznaczyć go jako rozwiązanie. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać!  

• Czy próbowałeś odinstalować przez dodaj/usuń programy z poziomu Windowsa? Jeśli nie możesz odinstalować to programy takie jak Revo Uninstaller, IOBit Uninstaller czy Wise Program Uninstaller są zaprojektowane do usuwania programów wraz z pozostałymi plikami i wpisami w rejestrze. Kiedy już uda ci się usunąć grę to ważna uwaga niektóre klucze gier Battlefield 1 są przypisane do konkretnych regionów i języków polski, rosyjski, angielski. Jeśli Twój klucz jest region-locked, możesz nie mieć możliwości wyboru języka polskiego lub innego spoza przypisanych do Twojego regionu.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,143 PostsLatest Activity: 8 months ago