Forum Discussion
3 years ago
@EA_KalinaTe same dane, nie widze w bibliotece, już nie mam bo próbowałem odinstalować(bez efektów).
Gra zakupiona przez origin(abonament) ale dodatki na jakieś promce kupiłem.
Błąd jaki mi wywala to "wystąpił problem podczas pobierania
Podczas pobierania coś poszło nie tak. Daj nam kilka minut i spróbuj ponownie" i tylko ten
Chytrooki
3 years agoHero+
@RedFury92 Cześć👋
Odrazu na wstępie z rozwiązania nie będziesz zadowolony które ci zaproponuje. Format to jedyna droga do poprawnego działania. Ewentualnie utworzenie konta lokalnego w systemu Windows. Możesz spróbować odinstalować wszystkie gry EA i programy, programem Wise, ale nie wiem czy to rozwiąże problem. Dzieje się tak dlatego że BF1 był zainstalowany przez Origin a teraz musisz korzystać z EA App gdzie pliki rejestru są zapisane na uruchomienie Origin a nie EA App. U niektórych zmiana platformy działa bez problemu. Naprawdę z całym szacunkiem zrób format i oszczędź sobie nerwów. Zainstaluj EA App i grę. Pamiętaj nie używaj polskich anie specjalnych znaków podczas utworzenia nazwy użytkownika w systemu Windows.
Odrazu na wstępie z rozwiązania nie będziesz zadowolony które ci zaproponuje. Format to jedyna droga do poprawnego działania. Ewentualnie utworzenie konta lokalnego w systemu Windows. Możesz spróbować odinstalować wszystkie gry EA i programy, programem Wise, ale nie wiem czy to rozwiąże problem. Dzieje się tak dlatego że BF1 był zainstalowany przez Origin a teraz musisz korzystać z EA App gdzie pliki rejestru są zapisane na uruchomienie Origin a nie EA App. U niektórych zmiana platformy działa bez problemu. Naprawdę z całym szacunkiem zrób format i oszczędź sobie nerwów. Zainstaluj EA App i grę. Pamiętaj nie używaj polskich anie specjalnych znaków podczas utworzenia nazwy użytkownika w systemu Windows.
- 3 years ago@Chytrooki Zrobiłem i nadal problem.
BF 1 nawet nie mogę dodać do biblioteki- Chytrooki3 years agoHero+
@RedFury92 Sformatowaleś dysk i dalej występuje problem? Nieprawdopodobne 😳. Skontaktuj się z EA, zweryfikują dane i ponownie dodadzą grę do konta, kurde to nie mam zielonego pojęcia.
https://help.ea.com/pl/contact-us/- 3 years ago@Chytrooki Kontaktowałem się i jaki cyrk.
Nie mogą mi dodać gry XD zdają sobie sprawę, iż nie jestem jedyny i wielu graczy na całym świecie ma ten sam problem.
Pracują nad rozwiązaniem tego problemu i kazali mi śledzić ich twittera aby dowiedzieć się o rozwiązaniu problemu
About Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,143 PostsLatest Activity: 2 days ago
Community Highlights
- EA_Pulsar6 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 2 days ago
- 3 days ago