Forum Discussion
Chytrooki
3 years agoHero+
@RedFury92 Cześć👋
Odrazu na wstępie z rozwiązania nie będziesz zadowolony które ci zaproponuje. Format to jedyna droga do poprawnego działania. Ewentualnie utworzenie konta lokalnego w systemu Windows. Możesz spróbować odinstalować wszystkie gry EA i programy, programem Wise, ale nie wiem czy to rozwiąże problem. Dzieje się tak dlatego że BF1 był zainstalowany przez Origin a teraz musisz korzystać z EA App gdzie pliki rejestru są zapisane na uruchomienie Origin a nie EA App. U niektórych zmiana platformy działa bez problemu. Naprawdę z całym szacunkiem zrób format i oszczędź sobie nerwów. Zainstaluj EA App i grę. Pamiętaj nie używaj polskich anie specjalnych znaków podczas utworzenia nazwy użytkownika w systemu Windows.
Odrazu na wstępie z rozwiązania nie będziesz zadowolony które ci zaproponuje. Format to jedyna droga do poprawnego działania. Ewentualnie utworzenie konta lokalnego w systemu Windows. Możesz spróbować odinstalować wszystkie gry EA i programy, programem Wise, ale nie wiem czy to rozwiąże problem. Dzieje się tak dlatego że BF1 był zainstalowany przez Origin a teraz musisz korzystać z EA App gdzie pliki rejestru są zapisane na uruchomienie Origin a nie EA App. U niektórych zmiana platformy działa bez problemu. Naprawdę z całym szacunkiem zrób format i oszczędź sobie nerwów. Zainstaluj EA App i grę. Pamiętaj nie używaj polskich anie specjalnych znaków podczas utworzenia nazwy użytkownika w systemu Windows.
3 years ago
@Chytrooki Zrobiłem i nadal problem.
BF 1 nawet nie mogę dodać do biblioteki
BF 1 nawet nie mogę dodać do biblioteki
- Chytrooki3 years agoHero+
@RedFury92 Sformatowaleś dysk i dalej występuje problem? Nieprawdopodobne 😳. Skontaktuj się z EA, zweryfikują dane i ponownie dodadzą grę do konta, kurde to nie mam zielonego pojęcia.
https://help.ea.com/pl/contact-us/- 3 years ago@Chytrooki Kontaktowałem się i jaki cyrk.
Nie mogą mi dodać gry XD zdają sobie sprawę, iż nie jestem jedyny i wielu graczy na całym świecie ma ten sam problem.
Pracują nad rozwiązaniem tego problemu i kazali mi śledzić ich twittera aby dowiedzieć się o rozwiązaniu problemu- Chytrooki3 years agoHero+
@RedFury92 Dużo osób zgłasza ten problem. No nic musisz czekać🙃.
https://answers.ea.com/t5/Battlefield-1/bd-p/battlefield-1-technical-issues-en
About Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,146 PostsLatest Activity: 2 days ago
Community Highlights
- EA_Pulsar7 months ago
Community Manager
Recent Discussions
Oszuści w grze
Solved3 days ago- 4 days ago
Problem ze zmianą języka
Solved5 days ago