BF1 oraz BF4 mają focha i EA APP chyba też
Witam, mam już kompletnie dość, nie uruchamiają mi się BF4 oraz BF1. Klikam w gre na EA APP aplikacja sie minimalizuje jakby chciala gre odpalic i nagle okno sie przywraca i nic, zero jakich kolwiek komunikatów, poszedlem o krok dalej i "hakersko" przywrocilem origin, na szczescie tam sie chociaz blad pojawia
Oczywiście tak, Visuale przeinstalowane od zera WSZYSTKIE
Odinstalowanie wszystkiego zwiazanego z BF, origin, Ea i zainstalowanie ponowne tez nie dziala
Tryby offline, naprawianie gier z poziomu ea app, naprawianie samej aplikacji EA APP tak samo
Nie mam zamiaru reinstalowac calego systemu windows bo ea app ma focha, reszta gier mi elegancko śmiga (wszystko poza ea app)
W sumie BF3 sie o dziwo odpalil z battleloga, zalogowal sie na serwer, wszedlem do gry, wyszedlem zeby zmienic serwer i juz sie nie chcialo uruchomic (na battlelog pokazywalo dolaczenie do serwera i na tym koniec)
Idąc dalej zaczalem sprawdzac programem procmon co tam odwala EA w trakcie uruchomienia, w tym wypadku BF1 (i tez origin, ale na EA APP to samo jest)
nie bede wklejal calosci bo te bledy sie powtarzaja i praktycznie chodzi o MSVCR czyli o visuala, no ale jakim cudem reszta gier dziala a te konkretne nie, mimo przeinstalowania visuali?
Mam serdecznie dosc tego i potrzebuje pomocy, bo support zwyczajnie zamyka sprawe xDDD a chcialem na czacie z kims porozmawiac ale zaklada sie sprawa i tak w kolko