BF1 zniknął z mojego konta
Witam,
Kilka lat temu kupiłem BF1 i grałem w niego całkiem sporo, co można zobaczyć na moim battle logu.
Niestety po drodze miałem problemy z hakerami, którzy próbowali zabrać mi konto. Nieraz im się udawało, bo BF1 znikał z mojego konta. Potem odpuściłem temat, bo przez kilka lat nawet nie miałem laptopa zdolnego odpalić BF1.
Potem, gdy kupowałem FIFĘ 22, zauważyłem, że BF1 nawet nie ma na moim koncie i zniknął z mojej biblioteki.
Co mogę zrobić? Grę miałem, co można zobaczyć po moim nicku, który normalnie ma staty i przegrane godziny w grze. Teraz znów chętnie pograłbym w BF1, ale nie mogę.
Hej,
Spróbuj ręcznie wyszukać grę w sklepie aplikacji EA App i zobacz czy tam nie masz możliwości pobrania gry bez jej zakupu.
Upewnij się także, że poza byciem zalogowanym na odpowiednim koncie na forum, jesteś także zalogowany na dobrym koncie w EA App.
Jeśli mimo tego nadal nie będziesz miał dostępu do gry, najlepiej będzie skontaktować się z konsultantem EA gdyż tylko on będzie w stanie dokładniej przejrzeć aktywność Twojego konta.