Forum Discussion

Dr_H4ckenbush's avatar
Dr_H4ckenbush
Rising Novice
2 months ago
Solved

BF3

Witam.

Od jakiegoś czasu, kiedy chcę zmienić rozdzielczość w grze wywala mnie do pulpitu. Jak klikam rozgrywkę, dźwięk jest ok a jak grafikę to wywala do pulpitu.

• Ok Panowie, dzięki za chęci, będę jechał na BF3S. Jakoś można to ogarnąć z lekka zabawą. XD. 

Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za zainteresowanie. Temat można zamknąć.

5 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej Dr_H4ckenbush 

Spróbuj w takim przypadku zresetować ustawienia poprzez usunięcie wcześniejszego folderu ustawień z Dokumentów. 

1. Kliknij przycisk Start i wybierz Dokumenty
    2. Kliknij prawym przyciskiem myszy na folder Battlefield 3 i wybierz Wytnij
    3. Kliknij prawym przyciskiem myszy na pulpicie i wybierz Wklej
    (Jeśli chcesz przywrócić zapisane gry i ustawienia Battlefield 3, przenieś ten folder z powrotem do folderu Dokumenty)

• Nadal to samo. Czy jest opcja, że na dysku mam BF3 setting edytor i on coś miesza?

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Spróbuj odinstalować edytor ustawień i wtedy zresetuj ustawienia do domyślnych.
    Sprawdź czy zmiana innych ustawień graficznych jest możliwa.  

• Nic to nie pomogło. Jak wchodzę w zakładkę grafika to wtedy wywala. ustawienia klawiszy, myszki, dźwięku, jest ok.

• Ok Panowie, dzięki za chęci, będę jechał na BF3S. Jakoś można to ogarnąć z lekka zabawą. XD. 

Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za zainteresowanie. Temat można zamknąć.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,093 PostsLatest Activity: 8 hours ago