Forum Discussion

shvdxwv2's avatar
7 years ago
Solved

[BF4] Brak możliwości pobrania DLC - badany problem

WItam, Niedawno nabyłem battlefield 4 zainstalowałem go i do tego dodatek drugie uderzenie, chwile potem musiałem wyjść z domu więc anulowałem pobieranie i wyłączyłem komputer. Gdy następnym razem włączyłem komputer nie miałem możliwości pobrać reszty dodatków proszę o pomoc.

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    7 years ago

@Ajvan_XD @shvdxwv2 @Str4v3 @Rafal20156

Witajcie!

Na chwilę obecną dział Origin bada problem pobierania dodatków w grach własnie BF 4 oraz Sims. Z kroków, które możecie spróbować to: 

• Odinstalowanie aplikacji Origin i ponowne jej pobranie z naszej strony

• Usunięcie poniższych folderów z katalogu gry (wymusi to ponowną próbę pobrania DLC)

• Zajrzyjcie jeszcze do punktu 5 w tym wątku, gdzie zamieściłem inne porady co do problemów z pobieraniem.

PS. Oznaczam ten wątek jako rozwiązanie dla lepszej widoczności.

19 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    7 years ago

Polecam reinstal origin, mi pomogło ✌

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    7 years ago

@Ajvan_XD @shvdxwv2 @Str4v3 @Rafal20156

Witajcie!

Na chwilę obecną dział Origin bada problem pobierania dodatków w grach własnie BF 4 oraz Sims. Z kroków, które możecie spróbować to: 

• Odinstalowanie aplikacji Origin i ponowne jej pobranie z naszej strony

• Usunięcie poniższych folderów z katalogu gry (wymusi to ponowną próbę pobrania DLC)

• Zajrzyjcie jeszcze do punktu 5 w tym wątku, gdzie zamieściłem inne porady co do problemów z pobieraniem.

PS. Oznaczam ten wątek jako rozwiązanie dla lepszej widoczności.

• U mnie działa już. Reinatalacja origina pomogła 🙂
  • Anonymous's avatar
    Anonymous
    7 years ago

Zadziałało dzięki za pomoc

• HLEPEK_'s avatar
    HLEPEK_
    Rising Newcomer
    7 years ago

Witam 

Kiedy klikam w grę prawy zawartości dodatkowe i klikam  na dlc nie pokazuję mi przycisku pobierz 

Proszę o pomoc 

• W moim przypadku pomaga usuń origin i zainstaluj ponownie. Potym dodatki wracaja do pobierania i tak przy kazdym właczeniu pc odinstalowac zainstalowac origin. Pozdrawiam zespół Origin😀
  • Witam, po zainstalowaniu gry i dodatkow nie moge  znalesc ( i nie wiem ) jak zagrac w dodatki np zeby smoka  ani na stronie ani na bf 4 nic nie mam ;/ tylko kampania i online.