Forum Discussion
9 Replies
Sort By
- Chytrooki2 years agoHero+@xJanushx Witam! Spróbuj włączyć w routerze uPnP.
Włączyć uPnP tylko czy też otworzyć port?
- Chytrooki2 years agoHero+@xJanushx Tak włączyć. Otwieranie/Przkierowywanie portów nic nie da. UPnP działa jak przkierowywanie, włączenie UPnP i otwieranie portów może powodować konflikt i nie jest to zalecane. Używa się jednego albo drugiego. Oba działają tak samo 😉, z tym że UPnP to automat.
Okej w takim razie odpalam uPnP i sprawdzam będę pisał jeżeli się uda lub nie :>
włączyłem i nic dalej dostaje ten kod błędu "Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open."
- Chytrooki2 years agoHero+@xJanushx Sprawdź rozwiązanie w linku poniżej.
https://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/Check-your-network-connection-port-3659-UDP/m-p/4747185 Pisałem też przed chwilą do mojego dostawcy internetu (Play) i pisali że otwarcie portu na routerze jest niemożliwe z przyczyn bezpieczeństwa. ten poradnik jeszcze daje przykłady na origin :/
- Chytrooki2 years agoHero+@xJanushx Sorry za późna odpowiedź! W takim razie spróbuj darmowego VPN, to przekieruje twoje połączenie internetowe. Co do Origin i EA App jest to samo, robisz dokładnie to samo, tylko na innej aplikacji.
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
@xJanushx Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji.
About Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,110 PostsLatest Activity: 2 days ago
Community Highlights
- EA_Pulsar3 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 11 hours ago
- 16 days ago
- 19 days ago