pigvla2 years agoBFH nie chce się odpalić Witam! Jako że jest promocja na Steamie to zdecydowałem się zakupić Battlefield Hardline. Niestety po wielu próbach kombinowania żeby jakoś odpalić grę niestety nic się nie udało. Nie działa gra onl...Show More
pigvla2 years agoCześć, mimo tego co kazałeś mi zrobić to wyświetla się komunikat że gra nie została uruchomiona prawidłowo.
EA_KubaCommunity Manager to pigvla2 years agoHej @pigvla Dzięki za odpowiedź. Czy możesz przesłać nam proszę zrzut ekranu pojawiającego się komunikatu?
Featured PlacesBattlefield Dyskusja o serii Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 15 days ago3,176 Posts
Battlefield Dyskusja o serii Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 15 days ago3,176 Posts
Recent DiscussionsGdzie mogę kupić dodatek do battlefield V Wojna na Pacyfiku ? PS Gdzie mogę kupić dodatek do battlefield V Wojna na Pacyfiku ?PS5 Battlefield 1 zabija kartę wifi Battlefield 1 oraz Battlefield 5 rozłączają mi kartę sieciową oraz powodują konieczność twardego resetu komputera, żeby go wyłączyć (sic!) Dzieje się to na nowym komputerze (Alienware Aurora 16) - n...Brakujące Poziomy / Brak trofki "Radosna Pielęgniarka" Tak jak w tytule Brakujące Poziomy kariery nie nalicza poziomów prawidłowo po którejś z pierwszych napraw /updat'ów nie jest to pojedyńcze zdarzenie ale ciagle powtarzajace się zdarzenie gubicie ...Problem z uruchomieniem kampanii – Battlefield Hardline (PC, Steam + EA App) Cześć, mam problem z uruchomieniem kampanii w Battlefield Hardline. Grę mam na Steamie, EA App jest zainstalowany i jestem zalogowany. Problem polega na tym, że po kliknięciu „Graj” zamiast uruchom...Przepustki bf6 drugiego sezonu Cześć, ktoś spotkał się też z problemem że pomimo przedpremierowego zakupu edycji phantom i bycia dotkniętym problemami w dniu premiery na EA app nie otrzymałem obiecanej przez support pełnej przepus...