Forum Discussion

zapominalsk1's avatar
2 years ago
Solved

Brak broni

Dzień dobry,

mam problem z grą battefield 4 Chodzi o broń o L115 karabin snajperski broń rok temu jak grałem została odblokowana zadanie wykonane 6/6. teraz po roku wróciłem do gry i mimo osiągnieć na broni L115 dodatków do broni etc. mam ja zablokowaną mimo iż w grze jest pokazane zadanie wykonane JPG proszę pomóc mi co mam zrobić 

(CM: Thread moved from EN BF4 to PL BF4. Please post in the language of the board per rule.)

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Dla potwierdzenia - opisany problem został rozwiązany. 

6 Replies

• Translation 

Good morning,

I have a problem with the game Battlefield 4. It's about the weapon, the L115 sniper rifle. The weapon was unlocked a year ago when I played, the task was completed on 6/6. now, after a year, I returned to the game and despite achieving achievements on the L115 weapon, weapon attachments etc. I have it blocked even though the game shows the completed JPG task, please help me what to do

Jest to znany problem, który zgłosiło wiele innych osób. EA coś zrobiło i zepsuło wszystkie odblokowania i zawartość DLC. Moderator twierdzi, że to zgłosił, ale EA nie przekazało żadnej informacji na temat tej sytuacji ani potencjalnego rozwiązania. Możliwe, że próbują wycofać BF4, tak jak to miało miejsce w przypadku innych starszych wersji.

My Response Translated 

This is known issue that many others have reported.  EA did something and broke all unlocks and DLC content.  A moderator here says they reported it but nothing has been communicated from EA about the situation or a potential fix.  It could be that they are trying to sunset BF4 like they have with other older versions.  

• jonyhdtv's avatar
    jonyhdtv
    2 years ago

To nie wyglada fajnie, ja straciłem prawie wszystkie bronie i ulepszenia w grze. Moje ulepszenia są dostępne przeglądając żołnierza ale w grze już nie.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Dla potwierdzenia - opisany problem został rozwiązany. 

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,158 PostsLatest Activity: 16 hours ago