Forum Discussion

mikolink222's avatar
7 years ago
Solved

Brak odblokowania broni- bug

Witam wszystkich 

Czy macie lub mieliście problem z odblokowaniem broni? 

Tłumacze już wam mój przypadek . 

Mam 20 level szturmowca i nie mogę odblokować ostatniej broni .Wchodzą w dział " moja kampania" pokazuje mi się zablokowana broń która powinna być odblokowana. To samo wchodząc do gry mam informacje gdy chcę skorzystać z owej broni " dostępna w następnej rundzie" ale niestety nic z tego , grając cały czas nie dzieje sie totalnie NIC. 

Jeżeli kiedykolwiek ktoś miał z tym problem proszę o małą informację będę wdzięczny. 

• Zgodnie z tym wpisem: 

@EA_Kuba  napisał/a:

Witajcie, 

Studio DICE wprowadziło łatkę, która powinna poprawić błąd z nieodblokowywaniem się broni. Aby informacje zsynchronizowały właściwie na waszych kontach musicie rozegrać kilka rund, aby zdobyć kolejny poziom broni, lub kolejny poziom teatrów wojny.  

Nagroda trafi bezpośrednio do Kompanii. 

12 Replies

• Yosimoro's avatar
    Yosimoro
    7 years ago

U mnie tak samo, bronie i zadania odblokowały się po czasie, same z siebie.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 years ago

Zgodnie z tym wpisem: 

@EA_Kuba  napisał/a:

Witajcie, 

Studio DICE wprowadziło łatkę, która powinna poprawić błąd z nieodblokowywaniem się broni. Aby informacje zsynchronizowały właściwie na waszych kontach musicie rozegrać kilka rund, aby zdobyć kolejny poziom broni, lub kolejny poziom teatrów wojny.  

Nagroda trafi bezpośrednio do Kompanii. 

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,146 PostsLatest Activity: 5 days ago