Forum Discussion

JustAlex_PL's avatar
11 months ago
Solved

brak połączenia z EA online

witam, cały czas mam problem z dołączeniem do gier online BF 5 lub BF 2042

mam publiczny adres IP tak jak pokazywało żeby zrobić w grze , robiłem wszystkie zadania które pokazywało na stronie EA

co dalej? kupiłem grę a nie mogę w nią grać 

• nadal mam to samo, mam publiczny adres, wszystkie inne gry działają, zrobiłem wszystko co kazali na forach, próbowałem dosłownie WSZYSTKIEGO!!! nawet po kablu nie działa, szkoda bardzo że moja główna gra tak bardzo się stoczyła że nawet nie można w nią zagrać...

7 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Hej @JustAlex_PL 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Czy od czasu zamieszczenia odpowiedzi w tym wątku udało Ci się zagrać?

Czy wprowadzałeś jakieś zmiany w konfiguracji Twojego połączenia? 

• nie, nadal nie działa, w bf 2042 nie wchodzi do meczu, czarny ekran i nagle wraca do ekranu głównego a w bf 5 nadal to samo 

• nadal jest to samo w bf5 za to w BF2042 już wszystko pięknie działa 🙂 

lecz nadal....w bf5 zdecydowanie bardziej chciałbym zagrać....nadal pokazuje niewystarczające osiągi internetu gdzie mam 1GB/s....i to po samym wifi 👿 5G

• @EA_Kuba @JustAlex_PL 

U mnie w BF V pomogło skonfigurowanie IP Publicznego.

Internet mam z TOYA (Łódź) i najpierw składasz dyspozycje o przyznanie. Mówią, że do godziny to będzie trwać.

Jednak potem warto zadzwonić jeszcze raz żeby sprawdzili zwłaszcza jak masz swój router a nie jesteś podpięty bezpośrednio do modemu od dostawcy.

Od wczoraj kiedy to zrobiłem na serwer wchodzę za każdym razem 🙂

Powodzenia!

• nadal mam to samo, mam publiczny adres, wszystkie inne gry działają, zrobiłem wszystko co kazali na forach, próbowałem dosłownie WSZYSTKIEGO!!! nawet po kablu nie działa, szkoda bardzo że moja główna gra tak bardzo się stoczyła że nawet nie można w nią zagrać...

• @JustAlex_PL udało się, okazało się że problem leży po stronie toyi i mimo że zaakceptowali nie dali mi publicznego adresu ip, zadzwonienie z innym problemem pomogło w znalezieniu tego problemu, teraz wszystko działa

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,143 PostsLatest Activity: 2 days ago