Forum Discussion

mrtrzaski's avatar
3 years ago
Solved

BRAK SPOLSZCZENIA.

Cześć wszystkim. Mam problem ze spolszczeniem w BF V. Najpierw miałem wersje gry GLOBAL, Następnie kupiłem wersję EUROPE i wgrałem drugi KEY do origin. Elegancko niby dodało grę, ale niestety dalej nie mam do wyboru języka polskiego. Mam dwie gry BF V w bibliotece gier, a ani jedna ani druga nie ma języka polskiego. Czy ktoś wie co mogę zrobić? 

• Hej @mrtrzaski 

Zakładam, że grę kupiłeś poza Origin, zgadza się? Jeśli tak to sugerowałbym,abyś skontaktował się ze sprzedawcą jeśli opis produktu wskazywał na to że gr jest w języku polskim. Nie ma możliwości dodania samego języka do Twojej gry, dodatkowo opis klucza produktu jako "Global", "Europe" jest bardzo mylący z racji regionalizacji kluczy w Origin. Gra kupiona w dwóch europejskich krajach, np. Polska i Hiszpania, będzie zawierała inny zestaw kluczy aniżeli gra kupiona np. w Niemczech. 

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @mrtrzaski 

Zakładam, że grę kupiłeś poza Origin, zgadza się? Jeśli tak to sugerowałbym,abyś skontaktował się ze sprzedawcą jeśli opis produktu wskazywał na to że gr jest w języku polskim. Nie ma możliwości dodania samego języka do Twojej gry, dodatkowo opis klucza produktu jako "Global", "Europe" jest bardzo mylący z racji regionalizacji kluczy w Origin. Gra kupiona w dwóch europejskich krajach, np. Polska i Hiszpania, będzie zawierała inny zestaw kluczy aniżeli gra kupiona np. w Niemczech. 

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,103 PostsLatest Activity: 2 days ago