Forum Discussion
nic nie ma myśle może procesor ale mam i5 a nawet jak by był za słaby to by mocno lagowało więc szukam pomocy tutaj
Hej @kkacpii123,
Dzięki za MsInfo32, musiałem plik niestety usunąć z racji informacji zawartych w tym pliku. W przyszłości plik Dxdiag w zupełności nam wystarczy.
Sprawdziłem podzespoły Twojego komputera i wydaje się, że spełnia on minimalne wymagania, jedyne zastrzeżenie (które zresztą sam zauważyłeś) mogą leżeć po stronie procesora.
Tutaj znajdziesz link do minimalnych wymagań Battlefield 1, a tutaj link do przydatnej strony na której możesz sobie sprawdzić czy Twoja konfiguracja komputera jest wystarczająca do uruchomienia jakiejkolwiek gry. 🙂
Przechodząc do rozwiązania sedna sprawy.
Błąd który wymieniłeś: Nazwa modułu z błędem: MSVCR120.dll, najczęściej związana jest z aktualizacją Visual C++.
Domyślna ścieżka plików instalacyjnych:
Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 1\__Installer\vc
Znajdziesz tam dwa foldery vc2012Update3 oraz vc2013. Zainstaluj pliki z obu folderów
(jeżeli pojawi się opcja napraw, to lepiej będzie jeśli najpierw usuniesz aktualizacje Visual C++ i zainstalujesz je ponownie).
Plik ten możesz pobrać wprost ze strony Microsoft.
Mam nadzieję że to rozwiązało Twój problem 🙂
- ApprovedAnonymous9 years ago
znalazłem tylko plik vc2013 w którym były pliki vc redist x 64 i x86 odinstalowałem usunełem i ściągnełem ze strony microsofta i nie pomogło próbowałem też ogulnie naprawić pliki w origin od bf 1 ale nic nie pomogło myśle może jeszcze zainstalować ponownie próbowałem też podkręcić procesor lecz też nic
a z testu komputera wyszło to samo co już stwierdziłem czyli
Minimum: Core i5 6600K / AMD FX-6350 You Have: Intel(R) Core(TM) i5-6400 CPU @ 2.70GHz - 1Guma9 years agoSeasoned Ace
@kkacpii123 wiesz jak można uruchomić grę/program w trybie zgodności z innym systemem operacyjnym jakiego używasz obecnie?
Jeżeli tak, spróbuj tego i daj znać czy to coś pomogło.
- ApprovedAnonymous9 years ago
aktualnie mam windowsa 7 i tak própowałem to na początku i teraz lecz nic
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 19 days agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager