Forum Discussion
1. Spróbuj sprawdzić czy masz do pobrania nowe aktualizacje systemu operacyjnego w tym karty graficznej.
2. Pobierz najnowszą wersję DirectX. https://support.microsoft.com/pl-pl/help/179113/how-to-install-the-latest-version-of-directx
karta graficzna oprogramowanie najnowsze system moge zainstalować win 10 ale strasznie go nie lubię a directa x mam najnowszego wogul rok temu składali mi ten komp
- 1Guma9 years agoSeasoned Ace
@kkacpii123 napisałem Ci coś w wiadomości prywatnej i spróbuj się do tego zastosować. Ja kończę tutaj, nie potrafię nic Ci innego zaproponować. Wybacz.
Zgłoś się do Centrum Pomocy (lub Twoi rodzice/opiekunowie). Przez stronę: http://help.ea.com/pl/ lub telefonicznie. Telefon: +48 22 39 70 840 Linie otwarte od poniedziałku do piątku w godzinach 10:00 - 19:00. Opłata jak za połączenie lokalne w zależności od stawki operatora.
Pozdrawiam,
Sebastian
- ApprovedAnonymous9 years ago
da sie chociaż kasę jakoś odzyskać z payseafe carda jak kupiłem
Jak wysłać zgłoszenie i sprawdzić status mojej prośby o zwrot?
- Przejdź na stronę prośby o zwrot pieniędzy w Pomocy EA, aby sprawdzić, czy twoje gry są objęte gwarancją zadowolenia z gry.
- Wypełnij i wyślij formularz zwrotu.
- Sprawdź status sprawy w historii zamówień na stronie podsumowania zamówienia. (Zaloguj się w origin.com, wybierz Moje konto i Historię zamówień.)
- Jeśli zwrot nie będzie figurował w zakładce Moje sprawy i minie czas na przetworzenie płatności, skontaktuj się z nami.
[pomocne wskazówki zamieszczam dzięki sugestią pomocy technicznej firmy Electronic Arts]
Pozdrawiam,
Sebastian
- EA_Kuba9 years ago
Community Manager
Hej @kkacpii123,
Podejrzewam, że problem leży po stronie sterowników czy też aktualizacji na Twoim komputerze. Tak jak wspomniał @1Guma, poproszę Cię o kontakt z naszą pomocą techniczną. Możesz przed wybraniem opcji "Zadzwoń do mnie" wygenerować plik MsInfo32(nie zamieszczaj go tutaj), pozwoli on dokładniej przyjrzeć się Twojemu problemowi naszym specjalistom. Podczas rozmowy, również możesz zapytać o możliwość zwrotu.
Koniecznie daj znać czy udało Ci się rozwiązać problem 🙂
- ApprovedAnonymous9 years agoDziękuję chociaż za próbę rozwiązania problemu w najbliższym czasie skontaktuje się z pomocą techniczną
@kkacpii123 powodzonka! 🙂
- ApprovedAnonymous7 years ago
Dziękuje wszystkim za pomoc okazało się że miałem uszkodzone pliki systemu reinstalacja systemu pomogła. Temat zamknięty
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 19 days agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager