Forum Discussion

kot19732's avatar
3 years ago
Solved

CHEATERZY

Mam pytanie jak długo będzie tak się działo że nieuczciwi złodzieje i inne mędy będą rządzić na platformach grając sobie na czitach i wkó''''wiąjąc innych graczy ? ea ma gdzieś lojalnych legalnie za grube pieniądze kupioną grę graczy. Na pewno zaraz mnie zablokują za prawdę ale w olewaniu graczy są mistrzami takimi samymi co te mendy co kupują legalnie kody chity i inny szajs tylko po to żeby zje....bać grę ile jeszcze można zgłaszać i blokować !!!!!!!ręce opadają !!! teraz czekam na odzew jak obraziłe to żeby kogoś ruszyło

• Hej @kot19732 

Przykro mi, że Twoje ostatnie rozgrywki zostały zepsute przez oszustów i osoby wykorzystujące nielegalne oprogramowanie. 

Jedyną możliwością zgłoszenia takich osób jest podążanie wedle instrukcji, które znajdziesz tutaj

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @kot19732 

Przykro mi, że Twoje ostatnie rozgrywki zostały zepsute przez oszustów i osoby wykorzystujące nielegalne oprogramowanie. 

Jedyną możliwością zgłoszenia takich osób jest podążanie wedle instrukcji, które znajdziesz tutaj

• @kot19732 zapomnij, ea nie na rękę jest popularność tej gry bo nikt nie chce kupować bf2042 więc ciche przyzwolenie na cheaty. Nikt tu od dawna nie sprawdza raportów. Ea chce, żeby ta gra umarła.
  • kot19732's avatar
    kot19732
    3 years ago

BRAK MOŻLIWOŚCI RAPORTOWANIA GOŚCI PRZED KOŃCEM MECZU WYCHODZI I JAK GO RAPORTOWAĆ

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,109 PostsLatest Activity: 2 years ago