Forum Discussion
Jak u naszego Czempiona @SylwesterSpalony u mnie ten problem nie występuje, dlatego winny jest czynnik lokalny. Spróbuj zresetować router (odłącz na 1 min od zasilania) + poniższe:
ORIGIN
Odinstalujcie następnie program Origin (nie spowoduje to usunięcie gry ) > Programy i funkcję
Pobierzcie najnowszą wersję z naszej strony
Zainstalujcie Origin z domyślnymi ustawieniami!
Uruchomcie następnie skrót do aplikacji Origin, jako Administrator! - instrukcja
RESET USTAWIEŃ GRY
- Wyłącz zapisy w chmurze na swoim koncie (Origin > Ustawienia aplikacji > Instalacje i zapisane stany gry > Zapisane stany gry WYŁĄCZ)
- Zmień nazwę folderu Battlefield 1 w bibliotece Dokumenty na np. Battlefield 1 kopia
- Wyłącz Origin całkowicie (Origin > Zakończ)
- Uruchom ponownie Origin jako ADMINISTRATOR - INSTRUKCJA
- Uruchom ponownie grę również jako ADMINISTRATOR, jeśli wszystko dobrze pójdzie powinien się utworzyć nowy folder Battlefield 1 w Dokumentach oraz sama gra powinna uruchomić się w domyślnych ustawieniach!
Powodzenia 🤞
niestety zrobiłem wszystko i problem pozostał
- kot197328 years agoSeasoned Veteran
a teraz nowość brak wizualizacji broni
- kot197327 years agoSeasoned Veteran
mam pytanie czy bt 5 też szykuje takie niespodzianki
no i jak w temacie ea?
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? kiedy wyjdzie jakaś łatka ,aktualizacja????????????????????????????????
- Anonymous7 years ago
Witam
Zapoznałem się z twoimi postami, ale nie bardzo rozumiem o co ci chodzi ?Jeśli chodzi o post 4# to fakt czarne tło występowało jakiś czas temu, natomiast po ostatniej aktualizacji błąd nie występuje (przynajmniej u mnie) A co do postu 12# opcja wizualizacji działa gdy masz skórki do broni. Spróbuj opcji ,, Napraw'' w Origin, jeśli to nie pomoże a nie psuje ci to frajdy z gry to po prostu to olej. Niedługo BF V więc nie ma się co stresować w BF1 ;D
Pozdrawiam
na dzień dzisiejszy to olewam bt 5 bo nad bt1 spędziłem około 1000godz. wersja premium i nadzieja na zajefajną jazdę do momentu jak technicy zamiast zająć się naprawą aktualizacjami bugami wadliwymi serwerami itd zajeli się właśnie bt5 na początku (około roku)gra świetnie śmigała u mnie znajomych syna a teraz to po prostu gniot!!!! wszyscy olali już tą grę tylko ja jakoś pykam ,a jeżęli chodzi o wizyluację to nie wszystko bo masz jeszcze ustawienia broni np.optyki ,odrzutu, jaki celownik ale DZIĘKI za zainteresowanie tematem pozdrawiam
EA co w temacie? czy będą jakieś rozwiązania?
a teraz wywala na czarny ekran w podboju już nawet nie gram w operacje bo nie zapisuje dramat!
jak tam mądre głowy coś wymyśliliście ? ŻENADA !:😢
DALEJ GŁUCHY TELEFON HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
About Battlefield Dyskusja o serii
Community Highlights
- EA_Pulsar7 months ago
Community Manager
Recent Discussions
Oszuści w grze
Solved2 days ago- 4 days ago
Problem ze zmianą języka