Forum Discussion

Robert_2PL's avatar
6 years ago
Solved

Emblematy, których nie można zmienić.

Witam.Problem z emblematami już był, jest, ale może ktoś miał podobny do mojego... Ja od pewnego czasu w grze mam inny niż ten z mojego plutonu i nie mogę go w żaden sposób zmienić, nawet na archaic...
  • Robert_2PL's avatar
    Robert_2PL
    6 years ago

Hey zainteresowanym.

Temat rozwiązany. Tak jak wspomniałem...prosta rzecz. Nie trzymając w napięciu 🙂, tag z bfV nadpisał, w tym przypadku ten z bf4.

Krótko:

W V założony został taki sam pluton, ( to wszystko w menu w V...postać itp. emblematy) tylko, że tutaj , jeżeli jesteś "generałem" to możesz zmienić tag plutonu, i tak też się stało. Dołączając do plutonu stajesz się jego reprezentantem. ( zostaje zadane pytanie, cz chcesz reprezentować pluton) Admin ustawił inny jak w bf4, co sprawiło, że w ustawieniach battlelogu widać ten pożądany, a w rozgrywce już nie. 

Krótko mówiąc, jeżeli chcemy mieć swój tag, tag plutonu  bf4, to należy wstawić taki sam tag w bfV, w oknie wyboru, i musi to zrobić admin. Rezygnacja z reprezentowania plutonu nic nie zmieni. Każda zmiana emblematów  w BFV widoczna jest w BF4.

Mam nadzieję, że kilku graczom rozwiązany został problem ze zmianą emblematu.

Pozdrawiam.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,110 PostsLatest Activity: 4 days ago