Forum Discussion

Robert_2PL's avatar
6 years ago
Solved

Emblematy, których nie można zmienić.

Witam.Problem z emblematami już był, jest, ale może ktoś miał podobny do mojego...

Ja od pewnego czasu w grze mam inny niż ten z mojego plutonu i nie mogę go w żaden sposób zmienić, nawet na archaiczny, prosty...osobisty.

Ciekawostka jest taka, że na BATTLELOGU jest tak jak powinno być, ustawiony z plutonu wyświetla się , jak zmienię na swój też się pojawia, usunę też jest ok...Admin plutonu też widzi nasz emblemat po ustawieniu, wszelkie zmiany opisane wcześniej też. Było to trochę śmieszne na początku, ale teraz staje się irytujące. Mam konto na GRAVATAR, usunąłem na tą chwilę bo może coś psuje, opuściłem inne plutony bo może coś one psują, brak pomysłów....tu kolegów przepraszam za opuszczenie szeregów.

Miałem ustawione logowanie z" automatu", doradzono, abym wszystkie zmiany zrobił po wylogowaniu....i lipa, brak powodzenia...

Mam teraz taki: to te dwa pliki 🙂

Zaraz powiecie, no może być, czego się czepiasz, ale gdybym mógł zmienić....na swój.

Doradźcie coś, pozdrawiam. 

• Robert_2PL's avatar
    Robert_2PL
    6 years ago

Hey zainteresowanym.

Temat rozwiązany. Tak jak wspomniałem...prosta rzecz. Nie trzymając w napięciu 🙂, tag z bfV nadpisał, w tym przypadku ten z bf4.

Krótko:

W V założony został taki sam pluton, ( to wszystko w menu w V...postać itp. emblematy) tylko, że tutaj , jeżeli jesteś "generałem" to możesz zmienić tag plutonu, i tak też się stało. Dołączając do plutonu stajesz się jego reprezentantem. ( zostaje zadane pytanie, cz chcesz reprezentować pluton) Admin ustawił inny jak w bf4, co sprawiło, że w ustawieniach battlelogu widać ten pożądany, a w rozgrywce już nie. 

Krótko mówiąc, jeżeli chcemy mieć swój tag, tag plutonu  bf4, to należy wstawić taki sam tag w bfV, w oknie wyboru, i musi to zrobić admin. Rezygnacja z reprezentowania plutonu nic nie zmieni. Każda zmiana emblematów  w BFV widoczna jest w BF4.

Mam nadzieję, że kilku graczom rozwiązany został problem ze zmianą emblematu.

Pozdrawiam.

7 Replies

• Robert3632's avatar
    Robert3632
    6 years ago

Robson z tego co czytałem to takie problemy występują u wielu graczy. Niestety to forum a tym bardziej jeżeli chodzi o bf4 jest prawie martwe. Mało kiedy wchodzi tu jakaś kompetentna osoba celem udzielenia pomocy. Prawdziwe forum to było kiedyś. Na odpowiedzi czekałeś zaledwie kilka minut i to nie jedną. To był strasznie wielki błąd kiedy zaprzestano wspierania tego forum. 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/forum/

• Robert_2PL's avatar
    Robert_2PL
    6 years ago

Hey Robercik, wiem, a co gorsza sami w EA przyznają się do tego, mają głęboko gdzieś rzeszę wiernych bf4... mam nadzieję, że odbije się im zgagą i wielką wtopą, chociaż już jest bfV, naprawiają, ułatwiają graczom, cóż, gra mogła mieć wielką tak wielką rzeszę jak 4, ale...

Dzięki za poświęcenie czasu. Może ktoś kiedyś odpowie na temat.

• Robert_2PL's avatar
    Robert_2PL
    6 years ago

Hey zainteresowanym.

Temat rozwiązany. Tak jak wspomniałem...prosta rzecz. Nie trzymając w napięciu 🙂, tag z bfV nadpisał, w tym przypadku ten z bf4.

Krótko:

W V założony został taki sam pluton, ( to wszystko w menu w V...postać itp. emblematy) tylko, że tutaj , jeżeli jesteś "generałem" to możesz zmienić tag plutonu, i tak też się stało. Dołączając do plutonu stajesz się jego reprezentantem. ( zostaje zadane pytanie, cz chcesz reprezentować pluton) Admin ustawił inny jak w bf4, co sprawiło, że w ustawieniach battlelogu widać ten pożądany, a w rozgrywce już nie. 

Krótko mówiąc, jeżeli chcemy mieć swój tag, tag plutonu  bf4, to należy wstawić taki sam tag w bfV, w oknie wyboru, i musi to zrobić admin. Rezygnacja z reprezentowania plutonu nic nie zmieni. Każda zmiana emblematów  w BFV widoczna jest w BF4.

Mam nadzieję, że kilku graczom rozwiązany został problem ze zmianą emblematu.

Pozdrawiam.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,110 PostsLatest Activity: 4 days ago