8 years ago
Freez menu - wolne działanie
Witam, po ostatniej aktualizacji gra frezuje mi się w menu, nie mogę nic zrobić, gdy grę zminimalizuje gra tak jakby się wyłączała, Mój sprzęt:
AMD Radeon HD 7600m
Intel Core i5 3230m 2,60ghz
8...
Witam. Od jakiegoś czasu, prawdopodobnie po aktualizacji pojawił się pewien problem. Po uruchomieniu gry wyskakuje mi okienko Wymagana aktualizacja interfejsu, lecz gra nie reaguje na wciśnięcie Aktualizacja/Nie teraz
Jedyny sposób to zamknięcie gry przez menadżer zadań
Przeinstalowanie BF-a i origina nie pomogło. Zmieniałem sterowniki do karty ale to również nic nie dało.
Czy ktoś wie jak to rozwiązać?
Hej.
Na początek spróbuj wykonać te kroki 🙂
1. W pełni wyłącz program Origin.
2. Wyczyść pamięć podręczną Origin - https://help.ea.com/pl-pl/help/origin/origin/origin-my-games-list-is-blank/
3. Naciśnij Prawym Przyciskiem Myszy na ikonę Origin oraz wybierz opcję uruchamiania jako administrator.
4. Po uruchomieniu aplikacji użyj opcji Napraw po kliknięciu PPM na ikonę gry w bibliotece gier.
Niestety nie pomogło.
Masz może jeszcze jakieś pomysły?
Niestety, ale bazując na Twoim komentarzu z innego tematu, muszę stwierdzić, że Twoja karta graficzna nie spełnia minimalnych wymagań sprzętowych gry.
Podczas bety testowałem bf-a i sam byłem zdziwiony, ze śmiga na tej karcie. Postanowiłem kupić, grałem do tej pory bez problemów w 30-40 FPS w fullhd i minimalne/średnie detale. Po aktualizacji coś zepsuli. Trochę szkoda, bo nim tak się stało zakupiłem premium.