8 years ago
Freez menu - wolne działanie
Witam, po ostatniej aktualizacji gra frezuje mi się w menu, nie mogę nic zrobić, gdy grę zminimalizuje gra tak jakby się wyłączała, Mój sprzęt:
AMD Radeon HD 7600m
Intel Core i5 3230m 2,60ghz
8...
Odwracasz kota ogonem, gość mówi ci sto razy ze działało i mial 30 fps a ty swoje, ja mam gtx980 i 16 gb ramu ddr4 i jakoś mam to samo ! Po prostu wypuscili gniota który nie działa , 2 razy juz sciagałem 70 gb + aktualizacje i ciągle problemy. Na steam nie ma takiej mordęgi.
@pompek87 Witaj!
Twój wpis pomijając ton wypowiedzi, dotyczy wątku/problemu, który został rozwiązany ponad miesiąc temu. Jeśli w dalszym ciągu masz spadki FPS w menu głównym, wykonaj kroki jakie tutaj wyszczególniłem. Jeśli jednak zgłaszasz spadki FPS w grze, zajrzyj do tego wątku i wykonaj tam podane sugestie. Wiedź, że problem spadków dotyczy wersji Windows 10 i nie raz zostało to potwierdzone, iż problem dotyczy aktualizacji Fall Creators Update i pojawia się również w innych grach!
Na przyszłość radzę zachować kulturę wypowiedzi i szacunek dla innych użytkowników forum, dlatego Twój post został edytowany!