Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago
Solved

Gra nie chcę się uruchomić battlefield 4 - przydatne porady

grałem ostatnio na próbnej wersji wszystko działo asz się czas skoczył wykupiłem pełną wersję teraz się gra nie uruchamia tylko kreski po prawo widać
  • EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    8 years ago

@TomaszK1987 @Vires548 

Na początek spróbujcie to co zaproponowałem koledze z innego wpisu mianowicie:

• Wyłącz zapisy w chmurze na obydwóch kontach  (Origin > Ustawienia aplikacji > Instalacje i zapisane stany gry > Zapisane stany gry WYŁĄCZ) 
    • Następnie udaj się do folderu Dokumenty i zmień nazwę folderu Battlefield 4  na np. Battlefield 4 kopia Spowoduje to przy następnym uruchomieniu stworzenie nowego folderu ustawień/zapisu (uwaga zapisany stan kampanii dla jednego gracza może ulec utracie)

Również, aby wyeliminować błąd po stronie połączenia spróbuj ustawić Origin w tryb offline (Origin - > Włącz OFFLINE) wystartować powinna zwykła kampania bez potrzeby wchodzenia na Battlelog.

Jeśli gra działała wcześniej nowe pliki ustawień powinny pomóc chyba, że jakiś AV/Firewall (AVG/Avast, McAfee itp.) blokuje dostęp dlatego dodaj folder Origin C:\Pliki Programów (x86)\Origin oraz folder instalacji gry (domyślnie) Origin Games C:\Pliki Programów (x86)\Origin Games do wyjątków.

Ustawcie również, aby grę uruchamiać w wersji 32 bit:

Standardowo spróbuj ogólnych kroków jak naprawa + przeinstalowanie gry.

Jakby to nie pomogło odinstaluj program Origin (Panel sterowania > Programy i funkcję) następnie pobierz jego "świeżą" wersję z naszej STRONY i uruchom go jakoadministrator.

Powinno się udać🤞  Jak coś podeślijcie plik DXDIAG do swojej odpowiedzi, to zerknę jak to wygląda od strony systemu.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,110 PostsLatest Activity: 2 years ago