Forum Discussion
Hej @egzeztor
Dzięki za odpowiedź i wykonanie dotychczasowych kroków.
Czy Twój komputer łączy się z Internetem poprzez kabel, czy bezprzewodowo? Jeśli masz taką możliwość sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się kiedy zmienisz sposób łączenia się z Internetem.
Na naszym angielskim forum znalazłem również podobny wątek gdzie rozwiązaniem okazało się zaktualizowanie oprogramowania routera/modemu.
Sprawdź również czy problem będzie pojawiał się po uruchomieniu komputera w trybie czystego rozruchu.
Mam dokładnie ten sam problem we wszystkich waszych grach. BF V, 2042 i Battlefront 2. Wszędzie wyrzuca error, że mój internet jest za słaby. Dodam, że na speedtest mam ponad 600 mb/s download. W każdej z tych gier mam przegrane setki godzin i do tej pory wszystko działało, a od paru miesięcy nie idzie się połączyć. W bf2042 jeszcze po 10-20 próbach połączenia z meczem, czasami się udaje, ale w pozostałych tytułach nie. Ustawienie Full Duplex nic nie dało. Nie ważne czy odpalam grę przez Steam czy przez EA. Inne gry działają bez zarzutu tylko z grami EA jest ten problem.
About Battlefield Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 days ago
Battefield 3 kod dostępu
Solved3 days ago