egzeztorNew Novice2 years agoGra Rozłączona- Brak połączenia z EA Online. Parametry Łącza niewystarczajce nadal problem występuję
Featured PlacesBattlefield Dyskusja o serii Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 1 day ago3,170 Posts
Battlefield Dyskusja o serii Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 1 day ago3,170 Posts
Recent DiscussionsWysoki ping na serwerach Bf1 Od trzech tygodni mam wysoki ping około 80, na serwerach niemieckich w grze Bf1. Gram ponad 5 lat i taki problem z pingiem mam po raz pierwszy. Parametry mojej sieci są prawidłowe. Kiedy występuje wy...Battlefield 1/5 xbox Pisze w imieniu Szwagra... Gramy razem od x lat w bf 3/4/1/5 i od jakiegoś miesiąca ma problem ze wg nie może wejść na żaden serwer w bf1,.. W bf 5 pogra godzinkę albo pół i wywala go z serwera do ...Nie mogę strzelać, sprintować bf2042 Po przerwie po wróciłem do grania w Battlefield 2042 i postać sama mi strzela, nie mogę nią sprintować itd a jak wchodze do menu już nie strzela. Ustawienia są dobrze ustawione na lewy przycisk myszy...Brak Statusu Weterana Na Battlefield 1 Siemka brakuje mi statusu weterana na Battlefield 1 Ps4 grałem w poprzednie odsłony Battlefield 4, Hardline i Battlefield 3 przed zamknięciem serwerów na Ps3 a jak wchodzę w nieśmiertelniki na Bf1 to...Błąd Musisz zalogować się do EA App podczas uruchamiania BF3 Witam. Po kilku miesiącach chciałem pograć w BF3 ale napotkałam problem. Pamiętam że po przejściu z Origin na EA APP wszystko działało aż do dzisiaj. Podczas dołączania do serwera lub uruchamiania...