Forum Discussion

KriSzynka's avatar
KriSzynka
New Novice
23 days ago

ignorowanie sprawy.

Cześć czy jest możliwość wyjasnienia czemu od 20dni stan mojego odwołania, sprawa ma status Oczekiwania na studio? Czy ja jestem po prostu jestem ignorowany? Moje wcześniejsze dwa odwołania zostały odrzucone przez co sprawa została zamknieta( odpowiadałem zbyt emocjonalnie, ponieważ nie chciano mi udzielić powodu nałożenia kary). Jednak stworzyłem ponowna sprawę ponieważ znalazłem powody, wypytalem support (boty) wiec na spokojnie złożyłem odwołanie. Teraz juz mija 20 dzień i wciąż brak odzewu. Jesli chodzi o numer sprawy mogę podać po prostu chce poznać sytuacje.

3 Replies

• KriSzynka's avatar
    KriSzynka
    New Novice
    22 days ago

Oczywiście staram się z wami skontaktować. Bez skutku. 

• Ja jestem bardzo ciekaw jak oznaczyć pod postami własnie @James Salmon żeby w końcu zacząć walczyć z procederem jaki ma miejsce w Polskim comunity dlatego też jestem ciekaw EA_Kalina i EA_Salmon jak oznaczać osoby odpowiedzialne za polskie comunity i z tego co kojarzę to pytanie padło już rok temu z mojej strony nadal odpowiedzi brak...

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,158 PostsLatest Activity: 2 days ago