Forum Discussion
6 years ago
Mam dokładnie tak samo i to na wszystkich 5 mapach ramie w ramie. Do tego jak wychodzę z gry komp się restartuje. Wydaje mi się że jest tak odkąd wyszła mapa podziemie. Wcześniej miałem elegancko. Nie pomógł format ani nowe sterowniki, problem wydaje mi się leży po stronie ostatniej aktualizacji bfv
- 6 years ago@NieboR ciężki temat bo kupiłem tydzień temu bo na ps4 pro jakoś nie umiem grać i leży stąd na pc mam. Nie mam pojęcia czy to wina bfa czy fakt że mój i5 6600k ma tylko 4 rdzenie i 4 wątki i przydałby się jakiś ryzen 3600 do tego gtxa 1080 który według screena co dałem lata na max 60% co nie zmienia faktu że upgrade jest w planach bo intel w kulki sobie leci z płytami głównymi jeśli chodzi o kompatybilność.
- 6 years ago@Dima95SVD Znajomy na nowej i5 9 generacji miał problemy z bf. Zmienial wszystko i ciągle trzymal sie i5.Ludzie kupują i5 do gier bo znajomi mówią że wystarczy.
Wystarczyło zmienić na i7 nawet o 3 generacje starszej. Problemy ustały.- 6 years ago@WyslannikBoga czyli co? Będzie opcja to brać ryzena jakiegoś 3600 a intela w cholerę gonić?
About Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,143 PostsLatest Activity: 12 minutes ago
Community Highlights
- EA_Pulsar6 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 12 minutes ago
- 3 hours ago
- 4 days ago
- 4 days ago