Forum Discussion

Pawel-Papkin's avatar
4 years ago
Solved

Mundury, zadania specjalne

Witam, czy ktoś może pomóc mi w odblokowaniu zadań specjalnych na mundury? Co zrobić żeby otrzymać zadania specjalne na te mundury? 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Dzięki za odpowiedź @Pawel-Papkin 

W takim razie jeśli zadania specjalnie nie pojawiły się na Twoim koncie po osiągnięciu maksymalnej rangi - skontaktuj się z nami telefonicznie. Trzeba je będzie dodać ręcznie 🙂 Podczas rozmowy możesz powołać się na ten wątek na forum. 

7 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @Pawel-Papkin 

Zadania specjalne odblokowują się po osiągnięciu maksymalnej rangi jednej z klas. 

Powiedz nam może dokładniej co sprawia Ci trudność w zaliczeniu tego zadania. 🙂

• Witam serdecznie,
    Problem w tym że na każdej z klas mam już osiągnięty maksymalny poziom 20. Zadania jakie mam do dyspozycji to jedynie na różnego rodzaju bronie po których otrzymuje np kolory maskowania broni. Chciałbym jednak odblokować zadania specjalne na mundury które widnieją na końcu listy każdej z klas (mundury unikalne jak sądzę).
    Z góry dziękuję za odpowiedź
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Dzięki za odpowiedź @Pawel-Papkin 🙂

Z tego co pamiętam, to zadania te odbiera się w zakładce uzbrojenie. Upewnij się, że zostały one przez Ciebie odebrane a następnie aktywuj jedno z nich 🙂

• @EA_Kuba Niestety nie widzę żadnych zadań w menu uzbrojenia. Mogę oczywiście kupić niektóre mundury ale tych z zadań tu nie ma
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Dzięki za odpowiedź @Pawel-Papkin 

W takim razie jeśli zadania specjalnie nie pojawiły się na Twoim koncie po osiągnięciu maksymalnej rangi - skontaktuj się z nami telefonicznie. Trzeba je będzie dodać ręcznie 🙂 Podczas rozmowy możesz powołać się na ten wątek na forum. 

• Jony_VVick's avatar
    Jony_VVick
    Rising Rookie
    4 years ago

A przypadkiem nie chodzi Ci o mundur legendarny? Eidolon. Bo zadanie, które go daje trzeba odblokować kodem morsa w menu a potem je wykonać co jest ekstremalnie trudne.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,148 PostsLatest Activity: 5 hours ago