Forum Discussion
Powinno pomóc:
W C:\Users\twójlogin\Documents\Battlefield 4\settings usuwamy plik PROFSAVE_profile.
Wyzeruje to wszystkie ustawienia myszy, klawiszy, jakość grafiki i tak dalej ale przywróci ci domyślne jakie były, wystarczy później poustawiać sobie wszystko po swojemu.
Jeżeli to nie pomoże postaram się jeszcze wyszukać innych rozwiązań.
Nie mam tego pliku 🙂. Kiedyś miałem ale to stare dzieje. Obecny BF4, Bf3 prof_save nie posiada.
Jest inny jeszcze problem. Przed chwilą zagrałem w mistrz broni i tam mnie nie zawiesiło. Po meczu wszedłem na inny serwer Golmund i po 5 sekundach zawiesiło grę. Będę testował na różnych serverach bo nie wiem od czego to jest uzależnione. Nigdy wcześniej nie miałem takich problemów. Na noc ustawie nowa instalacje gry i może to coś pomoże. Tylko zastanawia mnie to czemu tylko na bf4 to się dzieje.
- MattiuDefo7 years agoHero+
Bardzo dziwny problem.
Wypróbuj jeszcze poniższe kroki.
1.Zamknij wszystkie programy działające w tle
2.Wykonaj czysty rozruch systemu instrukcja
3.Reset ustawień gry:
- Wyłącz zapisy w chmurze na obydwóch kontach (Origin > Ustawienia aplikacji > Instalacje i zapisane stany gry > Zapisane stany gry WYŁĄCZ)
- Następnie udaj się do folderu Dokumenty i zmień nazwę folderu Battlefield 4 na np. Battlefield 4 kopia. Spowoduje to przy następnym uruchomieniu stworzenie nowego folderu ustawień/zapisu (uwaga zapisany stan kampanii dla jednego gracza może ulec utracie)
4.Jeśli w tle działają programy typu Discord,fraps team viewier i antywirus wyłącz je.
5.Jeżeli posiadasz Windows 10 to ostatnia aktualizacja systemu powodowała problemy z działaniem gier i ogólnie systemu. Dlatego warto użyć przywracania systemu instrukcja, lub usunąć aktualizację Windows 10 o numerze KB4103721.
Tak jak w TYM temacie wspomniano o tym, że aktualizacja Windows spowodowała ten problem.
Jeżeli masz jakieś inne urządzenia podłączone do komputera, to odłącz je.
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 7 hours agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager