Forum Discussion

DP28FJH3's avatar
DP28FJH3
Seasoned Novice
5 months ago

NIE MOZNA ODPALIĆ BF3

Cześć zakupiłem wczoraj grę Battlefield 3 Premium na steam. Gdy ją uruchamiam przenosi mnie na stronę Battlelog. Gdy chce uruchomić kampanie lub dołączyć na serwer wyskakuje mi powiadomienie że muszę użyć klucza aktywacji na Origin. Problem w tym że nie dostałem żadnego klucza a sam Origin z tego co wiem już nie istnieje.

14 Replies

• Piotr4728's avatar
    Piotr4728
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

OK jedna opcja poszła tj. zainstalowała się bez odnoszenia się do licencji Origin, ale nadal pozostaje problem z wersją językową bo jest tylko ruaka , a jak widzę cyrylicę to mi się rzygać chce. Gdzieś widziałem artykuł na ten temat , ale jak to zobaczyłem ile jest roboty włącznie z grzebaniem w rejestrach to mi ręce opadły , a nie mam na tyle zaufanej strony aby w ciemno podmieniać pliki tym bardziej wpisy do rejestru.

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    4 months ago

Sprawdź w linku i poczytaj komentarze, napisane jest co trzeba zrobić.

https://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/1as562h/bf3_installation_possible_only_with_ru_language/

https://www.pcgamingwiki.com/wiki/Battlefield_3#Change_game_language

• Piotr4728's avatar
    Piotr4728
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

Dzięki za tą podpowiedź , pozostaje tylko kwestia wersji językowej nadal jest tylko ruska DO MODERATORA RUSKI JĘZYK JEST NIEAKCEPTOWALNY tak jak polskiego w wielu grach brakuje a jest ruski tak ja nie akceptuję tego  języka , czy się to komuś podoba czy też nie. Żyjemy w wolnym świecie i mam prawo wolnej wypowiedzi. Grę zakupiłem w Polskiej wersji językowej , to dla czego bezprawnie ktoś zmienia mi wersję językową i na dodatek mam ją w wersji pudełkowej i nie mogę jej normalnie zainstalować

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    4 months ago

W takim razie zachęcam do kontaktu z EA. Pracownik zmieni Ci język gry w aplikacji. Może być wymagany klucz gry z wersji pudełkowej. Miałem podobny problem z dodaniem gry Battlefield 1942, po kontakcie gra została dodana do konta. W sumie to był mój pierwszy kontakt z pomocą techniczną EA gdy potrzebowałem sam pomocy i początek obecności na forum po dziś dzień 😀.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,146 PostsLatest Activity: 2 days ago