Forum Discussion

Trelsonowsky's avatar
8 years ago

Nie odblokowana misja Battlefield 4

<p>Dzień dobry 🙂</p>
<p>Chaiałem odblokować sobie P90, więc postanowiłem zagrać jeszcze raz misje fabularne.</p>
<p>Okazało się niestety, że jedna misja się nie odblokowała, więc nie moge powtórzyć tej ostatniej...</p>
<p>&nbsp;</p>

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 years ago

Hej @Trelsonowsky

Próbowałeś ponownie przejść misję "Szanghaj", aby odblokować "Morze Południowochińskie" ? Spróbuj również uruchomić grę poprzez Origin, sprawdź w menu Kampani czy trzecia misja również jest zablokowana. 

• Próbowałem przez stronę, ale zamiast misji Szanghaj włączała się ta pierwsza.

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

@Trelsonowsky

Hej, jeśli z poziomu battleloga nie możesz wybrać misji, spróbuj zresetować stan kampanii i ustawień gry poprzez:

• Wyłącz zapisy w chmurze na obydwóch kontach  (Origin > Ustawienia aplikacji > Instalacje i zapisane stany gry > Zapisane stany gry WYŁĄCZ) 
    • Następnie udaj się do folderu Dokumenty i zmień nazwę folderu Battlefield 4  na np. Battlefield 4 kopia Spowoduje to przy następnym uruchomieniu stworzenie nowego folderu ustawień/zapisu gdzie zapisany stan kampanii dla jednego gracza ulegnie zresetowaniu. Pozwoli Ci to na ponowne rozpoczęcie kampanii i zdobycie odblokowania P90 (zabicie biednej Hannah 😢)

Powodzenia!

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,110 PostsLatest Activity: 2 days ago