Forum Discussion
5 Replies
- Chytrooki3 years agoHero+@kapitanberlin Część 🙂
Jest to błąd, misja odblokuje się z czasem, powodem jest dużo misji w dzienniku zadań, wykonuj misje na skiny i misja mistrzowska snajpera powinna się pojawić. Skontaktuj się z pomocą techniczną jeśli misja się nie pojawia.
Pozdrawiam 🙂 - kot197323 years agoSeasoned Veteran
dałeś chyba nie takie skriny bo co ma AKIRA do zwiadowcy
@kapitanberlin napisał/a:Witam mój problem jest taki że w BFV udało mi się wbić max 20 lvl ale nie dostałem za to nagrody w postaci skina "Hades" . Mam wykupioną pełną wersje BFV z wszystkimi elitami itd... proszę o szybką odpowiedź.
Udało się odblokować misje? Mam to samo z Medykiem i Szturmowcem juz 2 miesiące. Wykonywanie zadań nic nie daje
- EA_Kuba3 years ago
Community Manager
Hej @Plasterx
Czy wykonałeś wszystkie specjalne misje?
Czy sprawdziłeś wszystkie frakcje? (niektóre skórki są przewidziane tylko dla aliantów/sił osi etc)?
Miej na uwadze, że w niektórych przypadkach wykonanie zadania daną klasą, daje skórkę innej klasie.
@EA_Kuba napisał/a:Hej @Plasterx
Czy wykonałeś wszystkie specjalne misje?
Czy sprawdziłeś wszystkie frakcje? (niektóre skórki są przewidziane tylko dla aliantów/sił osi etc)?
Miej na uwadze, że w niektórych przypadkach wykonanie zadania daną klasą, daje skórkę innej klasie.
Nie wykonałem jeszcze wszystkich misji specialnych bo np. na kolory broni wyskakują normalnie po ukonczeniu poprzednich. A czy sprawdzałem? Wiekokrotnie po każdej misji na każdej z klas i co tylko można. Z tego co pamiętam zadania na mistrzostwo wyskakiwały jak miałem normalną wersję gry, przestały jak zakupiłem Definitive Edition.
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 1 day agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager