Forum Discussion

kapitanberlin's avatar
3 years ago

Nie otrzymałem skina w BFV za max 20lvl zwiadowcy. Proszę o pomoc ,

Witam mój problem jest taki że w BFV udało mi się wbić max 20 lvl ale nie dostałem za to nagrody w postaci skina "Hades" . Mam wykupioną pełną wersje BFV z wszystkimi elitami itd... proszę o szybką odpowiedź.

5 Replies

• @kapitanberlin Część 🙂

Jest to błąd, misja odblokuje się z czasem, powodem jest dużo misji w dzienniku zadań, wykonuj misje na skiny i misja mistrzowska snajpera powinna się pojawić. Skontaktuj się z pomocą techniczną jeśli misja się nie pojawia.

Pozdrawiam 🙂
  • kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    3 years ago

dałeś chyba nie takie skriny bo co ma AKIRA do zwiadowcy

• @kapitanberlin  napisał/a:

Witam mój problem jest taki że w BFV udało mi się wbić max 20 lvl ale nie dostałem za to nagrody w postaci skina "Hades" . Mam wykupioną pełną wersje BFV z wszystkimi elitami itd... proszę o szybką odpowiedź.

Udało się odblokować misje? Mam to samo z Medykiem i Szturmowcem juz 2 miesiące. Wykonywanie zadań nic nie daje

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Plasterx 

Czy wykonałeś wszystkie specjalne misje? 

Czy sprawdziłeś wszystkie frakcje? (niektóre skórki są przewidziane tylko dla aliantów/sił osi etc)?

Miej na uwadze, że w niektórych przypadkach wykonanie zadania daną klasą, daje skórkę innej klasie. 

• @EA_Kuba  napisał/a:

Hej @Plasterx 

Czy wykonałeś wszystkie specjalne misje? 

Czy sprawdziłeś wszystkie frakcje? (niektóre skórki są przewidziane tylko dla aliantów/sił osi etc)?

Miej na uwadze, że w niektórych przypadkach wykonanie zadania daną klasą, daje skórkę innej klasie. 

Nie wykonałem jeszcze wszystkich misji specialnych bo np. na kolory broni wyskakują normalnie po ukonczeniu poprzednich. A czy sprawdzałem? Wiekokrotnie po każdej misji na każdej z klas i co tylko można. Z tego co pamiętam zadania na mistrzostwo wyskakiwały jak miałem normalną wersję gry, przestały jak zakupiłem Definitive Edition.