Forum Discussion
Dziękuje Wam wszystkim za zapytanie. Problemami związanym z raportem po zakończeniu meczu jak i niemożliwością odblokowania broni zajmują się już twórcy gry. Wszystko niebawem powinno funkcjonować poprawnie.
@Cyrtafix dzięki za Twoją aktywność i trzymanie "ręki na pulsie".
Połączyłem kilka wątków w jeden temat dla lepszej czytelności zgłaszanego problemu.
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie 🙌
- 4 years ago
@EA_CekielWkrótce tzn za pół roku. To już trwa zbyt długo. Przecież skoro problem został zgłaszany również w poprzednich latach i wciąż się powtarza, to chyba coś jest nie tak. Wydaje mi się, że nasze uwagi kompletnie nie docierają do centrum i ludzie tu piszący piszą i tylko piszą, a problem pozostaje
- EA_Cekiel4 years ago
EA Staff
@telitom Dziękuje Ci za przyłączenie się do dyskusji. Problemy mogą mieć złożoną naturę i nawet jeżeli napotkałeś podobne zachowanie gry pół roku temu, to prawdopodobnie było to związane z innymi aspektami, niż te, do których odnosi się ten post.
Obecny problem jest stosunkowo świeży i twórcy pracują pełną parą, żeby go naprawić.
Dodatkowo muszę tutaj zaznaczyć, że forum nie jest miejscem, gdzie możemy rozwiązać tego typu problemy, dlatego zajmują się tym twórcy z DICE. Mam nadzieję, że wszystko szybko wróci do normy.
- 4 years ago@EA_Cekiel Zgodzę się z Tobą, że problemy mogą mieć złożoną naturę. Przepraszam jeśli Ciebie uraziłem, ale jest to naprawdę irytujące. Mam także nadzieję, że wszystko wróci do normy
- 4 years ago@telitom od prawie tygodnia jest ten problem z raportem z gry, trochę pograłem i staty stoją w miejscu ... cos długo
- 4 years ago
U mnie właśnie działa 🙂.
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 4 days agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar11 months ago
Community Manager