Filmik nie jest przydatny. Dziwne, że takie rzeczy pisze CM. Niewiedza czy coś gorszego ? Było już to wyjaśnianie na nieistniejącym już forum battlefield w nieistniejącym (usuniętym) wątku o cziterach. Również na reddicie. Filmy były niepubliczne i nadal po kilku miesiącach miały 0 wyświetleń, co oznacza, że nikt ich nie oglądał.
Nikt nie panuje nad tym kto dostanie bana. Loteria. Niekiedy gość po 20 godzinach, a zdarzają się również takie przypadki, że gość ma ponad 1000 godzin (Lvl powyżej 400) i nadal gra. Spotkałem kilku takich.
@Wyrzysk_1985 Dawno przestałem raportować, bo to nie miało sensu. Szkoda na to czasu. Sam proces jest skomplikowany (dla nowego gracza).
Niekiedy z nimi walczyłem albo robiłem ostrą jazdę na czacie. Co najlepsze ludzie bronili czitera. Natomiast niektórzy cziterzy mnie pamiętali, byłem ich głównym celem i oskarżali mnie o czity. Kiedyś sobie gadałem sobie z gościem na czacie. Pisze, że zna tych cziterów i ma nawet kanał YT. Później wchodzę na jego kanał a tam filmik o mnie :O Ogólnie to gość marnie skończył, bo mu coś się w głowie poprzewracało i... ostro odpalił się. Dobre czity miał, bo dobrnął do ponad 300 lvl zanim go zbanowali. Później założył kolejne konto.