Forum Discussion
1. Zamknij program Origin w Windows.
2. Zaloguj się na stronę Origin w przeglądarce, wejdź do biblioteki .
3. Kliknij Graj na stronie internetowej.
4. Poczekaj, aż Origin się otworzy wtedy możesz rozpacząć pobieranie gry bezpośrednio z aplikacji poprzez stronę internetową, będziesz musiał wyrazić zgody na warunki itp. 😛
@Chytrooki Próbowałem również ten sposób lecz nie chciało zacząć pobierać, gdyż wyskakuje ten sam błąd.
Firewall wyłaczony
Windows Defender wyłączony
VPN testowane i nie dziala
Czyszczenie Cache wyczyszczone i nie działa
Reinstal Origin lub EA App tez nie pomaga
Proba zainstalowania z płyty rozwiązała problem połowicznie, gdyż co prawda BF4 jest zainstalowany lecz nie moge go zaktualizować, ponieważ wyskakuje błąd z brakiem możliwości połączenia z internetem ten błąd występuje jedynie w Battlefield 3 oraz Battlefield 4 reszta gier jakie posiadam instaluja i pobieraja sie bez problemu.
Prosze o pomoc gdyz próbowałem już chyba wszystkiego łącznie z Twoimi dwoma radami
@EA_Kalina
W załączniku dołaczam jak wygląda "Ikona" BF4 na Originie po zainstalowaniu z płyty.
- Chytrooki3 years agoHero+@RazorOIII Wiesz co spróbuj utworzyć nowe konto użytkownika Windows, dodatkowy profil lub konto lokalne jak zwał tak zwał. Nazwę użytkownika utwórz bez specjalnych znaków jak Ł, Ó, Ź, itp. Napisz najlepiej Test. Wtedy zainstaluj Origin i sprawdź czy pobieranie się rozpocznie.
- 3 years ago
@Chytrooki Również nie działa. Chyba tyle było z grania w BF4 i BF3 ;c
- Chytrooki3 years agoHero+@RazorOIII W takim razie to wina nie leży po twojej stronie. Użytkownicy zgłaszają problem od 4 tygodni. Sprawdź wątek poniżej. Sorry ze dopiero teraz wysyłam link ale znalazłem go przed chwilą😛. Trzeba uzbroić się w cierpliwość 🙂.
https://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/BF4-wont-download-from-Origin-pls-help/m-p/11788603#M245358
About Battlefield Dyskusja o serii
Community Highlights
- EA_Pulsar7 months ago
Community Manager
Recent Discussions
Oszuści w grze
Solved3 days ago- 4 days ago
Problem ze zmianą języka
Solved5 days ago