Pobieranie nieudane - Battlefield 4 i 3
Cześć,
Próbuję pobrać BF4 - niestety pojawia mi się ten błąd: "Przepraszamy, ale klient Origin nie może pobrać Twojej gry. Sprawdź stan swojego połączenia z Internetem lub spróbuj ponownie później."
Próbowałem wszelakich rozwiązań, usuwanie origina, reset logów, usuwanie logów, używałem REVO do usunięcia kompletnego - ciągle to samo. Inne gry z biblioteki mogę odpalić do pobierania, normalnie wyskakuje okienko z folderem gdzie ma być umieszczona gra i wszystko śmiga. Co ciekawe ten sam problem jest w przypadku BF3, również błąd z powyżej.
Co jeszcze zabawniejsze, ten sam błąd nie wyskakuje przy BF1 - który normalnie mnie przekierowuje na kolejne okno gdzie mogę swobodnie wybrać folder instalacji.
Próbowałem dzisiaj zainstalować grę z płyty CD - (bo takową wersję posiadam) Gra się zainstalowała, wszystkie dodatki również, ale w momencie gdy chciałem grę zakutalizować - problem pojawia się znowu.
Proszę o wsparcie w tym temacie, bo inne tytuły mogę normalnie pobrać. Tak odpowiadając - korzystałem z wszystkich dostępnych rozwiązań na forach od 2016 do 2021.
Nie pomogły resety origina, przenoszenie między plikami foldery docelowe, internet. Jest to komputer stacjonarny który ma podpięty kabel, więc łącze jest dobre i stałe.