Forum Discussion
Witaj @darek0999
Wypróbuj kroków poniżej:
- Wyłącz Origin w grze instrukcja
- Odinstaluj przez program REVO aplikacje Origin
- Wykonaj restart komputera
- Pobierz i zainstaluj najnowszą wersję Origin z naszej strony
- Zamknij wszystkie programy działające w tle.
- Wykonaj czysty rozruch,możliwe że jakaś aplikacja blokuje Origin czysty rozruch instrukcja.
-
Dodatkowo zobacz czy,Origin jest dodany do wyjątków w zaporze systemowej i w antywirusie.Lub wyłącz zaporę i antywirusa.
-
Zerknij na stronę na której znajdziesz informację na temat problemów z połączeniem.
- W tym temacie znajdziesz też dwa rozwiązania które możesz przetestować.
- Pobierz Reset-Windows-Update-Agent ten program naprawi błędy w systemie i powinno działać.
- Spróbuj wyczyścić DNS instrukcja.
- Origin uruchom jako administrator.
- Użyj opcji napraw w Origin.
Jeśli masz możliwość zobacz czy na innym komputerze będzie ten sam problem, lub na innym połączeniu internetowym.Możesz też założyć, nowe konto administratora i na nim zobaczyć, czy problem jest nadal.
Dodatkowo:
Zresetuj router.
Możliwe że problem jest z portami.
https://help.ea.com/pl-pl/help/origin/origin/connection-issues-with-origin/
Pozdrawiam.
Niestety nic to nie pomogło, mam ten sam problem. Nie zrobiłem tylko i wyłącznie nr 10, z prostej przyczyny gdyż nie potrafię tego zrobić. Jednakowoż BF 1, którego takźe posiadam, już się odpala bez problemu. Czytałem, aby móc grąć przed 6 września w otwartą betę BF V trzeba dostać jakiś kod, jdenka nie wiem czy to jest prawda.
- EA_Coral7 years ago
EA Staff (Retired)
Hej,
Spróbuj wylogować się z Origin. Upewnij się, że nie jest uruchomiany w tle. Otwórz przeglądarkę w trybie incognito (bez logowania do Origin) i z linku poniżej kliknij Wypróbuj przed premierą (Download Beta) https://www.origin.com/irl/pl-pl/store/battlefield/battlefield-v. Zaloguj się do Origin < Moja biblioteka gier < PPM na okładkę bety BFV Napraw. Następnie Origin< Gry< Odśwież bibliotekę gier.
Trzymam kciuki🤞
- ApprovedAnonymous7 years ago
Niestety ponownie nic. ☹️ Czy da się coś zrobić?
- Rydzu20157 years agoSeasoned Ace
Masz BFV Delux edition nie potrzebujesz kodu na wczesny dostęp.W origin wpisujesz w oknie wyszukiwarki battlefield powinno Ci się pokazać Battlefield V Edycja Zwykła klikasz na nią następnie "Wypróbuj przed premierą".Powinno wyskoczyć okienko z Otwarta Beta Battlefield V teraz możesz dodać do biblioteki gier i ją pobrać.Jeżeli nie będziesz mógł pobrać to wystarczy się zalogować przez stronę internetową Orign i tam kliknąć "Wypróbuj przed premierą". Przypisze wam grę do biblioteki i wyskoczy okno pobierania jeżeli w tym samym czasie jesteście zalogowani na aplikacji Origin.
- ApprovedAnonymous7 years agoTak, wszystko fajnie. Rozumiem. Tylko, że moim problemem z tą grą jest to, że po uruchomieniu wyświetla się komunikat, iż nie jestem podłączony do Internetu.
- ApprovedAnonymous7 years ago
Witam serdecznie
U mnie dokładnie ten sam problem, solucje z postów wyżej nic nie dały ☹️
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 20 days agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager