Forum Discussion
Niestety nic to nie pomogło, mam ten sam problem. Nie zrobiłem tylko i wyłącznie nr 10, z prostej przyczyny gdyż nie potrafię tego zrobić. Jednakowoż BF 1, którego takźe posiadam, już się odpala bez problemu. Czytałem, aby móc grąć przed 6 września w otwartą betę BF V trzeba dostać jakiś kod, jdenka nie wiem czy to jest prawda.
Masz BFV Delux edition nie potrzebujesz kodu na wczesny dostęp.W origin wpisujesz w oknie wyszukiwarki battlefield powinno Ci się pokazać Battlefield V Edycja Zwykła klikasz na nią następnie "Wypróbuj przed premierą".Powinno wyskoczyć okienko z Otwarta Beta Battlefield V teraz możesz dodać do biblioteki gier i ją pobrać.Jeżeli nie będziesz mógł pobrać to wystarczy się zalogować przez stronę internetową Orign i tam kliknąć "Wypróbuj przed premierą". Przypisze wam grę do biblioteki i wyskoczy okno pobierania jeżeli w tym samym czasie jesteście zalogowani na aplikacji Origin.
- ApprovedAnonymous7 years agoTak, wszystko fajnie. Rozumiem. Tylko, że moim problemem z tą grą jest to, że po uruchomieniu wyświetla się komunikat, iż nie jestem podłączony do Internetu.
- ApprovedAnonymous7 years ago
Witam serdecznie
U mnie dokładnie ten sam problem, solucje z postów wyżej nic nie dały ☹️
- ApprovedAnonymous7 years ago
Dlatego się pytam. Próbowałem zainstalować tego BFa na drugi komputerze i rezultat był inny. Gra działa.
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 21 days agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager