Forum Discussion
Hej @allegro1987
Dzięki za Twoje zgłoszenie 🙂
Najczęstszym rozwiązaniem problemów z utratą pakietów jest otwarcie portów na routerze. Z tego co zrozumiałem to w ostatnim czasie zmieniłeś przepustowość łącza, zatem upewnienie się czy wszystko jest poprawnie skonfigurowane jest dobrym pomysłem. Sprawdź listę portów, które należy odblokować tutaj.
Rozegraj również kilka rund z włączonym wykresem wydajności sieci (Rozgrywka - Zaawansowane), da Ci to więcej szczegółowych informacji na temat tego dlaczego pojawiają się problemy. 🙂
na co mam zwrócić uwagę jeżeli bęndę grał z podglądem wydajności sieci jestem troszkę zielony w tym a co do portów to raczej wszystkie otworzyłem te które były wypisane na stronie ea jeżeli chodzi o bf v
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @allegro1987
Dzięki za odpowiedź jeśli odblokowałeś już porty to dodatkowo możesz wykonać kroki zawarte tutaj.
Jeśli chodzi o wykres wydajności sieci to tam "na bieżąco" będziesz mógł śledzić między innymi procentową ilość utraty pakietów podczas gry. Sprawdź te wartości podczas normalnej gry a potem uruchom komputer w trybie czystego rozruchu i sprawdź czy zauważyłeś jakieś zmiany w wartościach.
- 5 years ago
Witam i sprawdzałem podczas gry parametry więc utrata pakietów wychodzących i przychodzących 0 % więc nie wiem co to jest a kwadraciki dalej się świecą w prawym górnym rogu na pomarańczowo 🙂 coś mogę jeszcze zrobić ???
About Battlefield Dyskusja o serii
Community Highlights
- EA_Pulsar3 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 6 days ago
- 24 days ago
- 27 days ago