Forum Discussion

Imm0_94's avatar
8 years ago
Solved

Problem z dodatkiem Back to Karkand - rozwiązanie

Witam, mam następujący problem.

Gdy chcę wejść na serwer z dodatkiem Back to Karkand wyskakuje komunikat, że gra wymaga zainstalowanego dodatku. Ja go posiadam ponieważ mam Edycję limitowaną oraz Premium. W dodatkowej zawartości gry widnieje, że dodatek jest aktywny. Próbowałem już opcję napraw lecz nic nie pomaga tak samo jak reinstalacja gry. Posiadam Windows 10

Pozdrawiam.

• Zagłębiłem się trochę w ten problem na angielskim forum battlefield. Wielu graczy pisało, że pomógł im kontakt  z pomocą EA, która manualnie doda dodatek do Twojego konta.

Aby skontaktować się z doradcą EA wykonaj poniższe kroki.

1. Wejdź na https://help.ea.com/pl/
    2. Wybierz opcję "Pomóż w grze".
    3. Wybierz produkt, którego dotyczy problem.
    4. Zjedź na sam dół, a następnie wybierz "Skontaktuj się z nami".
    5. Wybierz platformę oraz odpowiedni temat.
    6. Wybierz formę kontaktu (wybór rożni się w zależności od danego kraju)

Polska linia jest otwarta od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 21:00.

7 Replies

• Hej.

Czy jesteś pewny, że oprócz samej podstawowej wersji gry zainstalowany jest także ten dodatek?

Aby to sprawdzić wybierz WIĘCEJ w zakładce gry (obrazek 1), a następnie dodatkowa zawartość. Znajdziesz tam wszystkie swoje dodatki.

Jeśli wszystkie dodatki są prawidłowo zainstalowane, czy serwery korzystające z innych dlc działają poprawnie?

• Imm0_94's avatar
    Imm0_94
    8 years ago

Wydaje mnie się, że tak. Dodaje zdjęcie gdzie widnie przy dodatku status "Odblokowane:. Tak serwery korzystające z innych DLC działają normalnie. Nie mogę wejść na serwery gdzie jest DLC B2K. 

• Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    Hero+
    8 years ago

Zagłębiłem się trochę w ten problem na angielskim forum battlefield. Wielu graczy pisało, że pomógł im kontakt  z pomocą EA, która manualnie doda dodatek do Twojego konta.

Aby skontaktować się z doradcą EA wykonaj poniższe kroki.

1. Wejdź na https://help.ea.com/pl/
    2. Wybierz opcję "Pomóż w grze".
    3. Wybierz produkt, którego dotyczy problem.
    4. Zjedź na sam dół, a następnie wybierz "Skontaktuj się z nami".
    5. Wybierz platformę oraz odpowiedni temat.
    6. Wybierz formę kontaktu (wybór rożni się w zależności od danego kraju)

Polska linia jest otwarta od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 21:00.

• miko78th's avatar
    miko78th
    7 years ago

EA Polska spokojnie pomoże. Chodzi o to, że w przypadku wersji standardowej gry nawet nawet jeżeli posiadacie premium to licencja na ten dodatek wygasła. Trzeba zadzwonić na pomoc +48 22 39 70 840 i oni udostępnią wam wersję limitowaną z aktualną licencją i będzie śmigąć.

• WItam serdecznie,

Posiadam Battlefield 3 Limited Edition z wszystkim dodatkami, również Strike at Karkand. System Origin inofrmuje mnie, iż zakupiłem dodatek jednak podczas próby połączenia się z serwerem dostaję komunikat - musisz kupić tę zawartość...

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,087 PostsLatest Activity: 8 hours ago