6 years ago
Problem z działaniem Bf4
Mam problem z cheatami. Dokładniej kiedyś ktoś dostał się na moje konto origin pozmieniał jezyki probował zmienić hasło ale mu to się nie udało. Niestety ta osoba zostawiła po sobie oprogramowanie kt...
Po pierwsze nikt tobie nie mógł zostawić jakiegoś oprogramowania w grze. Jest taka możliwość tylko pod jednym warunkiem. Ktoś włamuje się na twój komputer i bez twojej wiedzy instaluje oprogramowanie. Jeżeli jednak tylko i wyłącznie skradziono tobie konto to nikt nie miał prawa nic zainstalować. Kiedy miał dostęp do twojego konta mógł grać na własnym komputerze i wtedy mógł włączyć oprogramowanie cheaterskie. Jednak TYLKO I WYŁĄCZNIE NA SWOIM KOMPUTERZE. Jeżeli będziesz łaskawy to napisz proszę o tym czego nie włączasz. Kolejna sprawa zrób zrzut ekranu lub nagraj mały filmik jak to wygląda. Siatka o której wspominasz. Przy okazji podaj nick jaki masz w grze battlefiled4 oraz kiedy miało miejsce i na jak długo ukradziono Tobie konto. Jeżeli masz global ban. To marne szanse na to że zostanie zdjęty. Proszę podać jaki masz komunikat na battelogu odnośnie bana. Skopiuj i wklej.
Nie mam bana tylko wywala mnie z wiekszosci serwerów. wszystko zaczęło się dziać po włamaniu na konto raczej wątpię że otrzymał on dostęp do mojego komputera. Nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi żeby pokazać czego nie włączam. to jest tak wchodzę na bf nic nię klikam żadnego skrótu klawiszowego, też nie zawsze jest ta siatka i dalmierz, na pewno nie jest tak że ściąga mi celownik na głowe przeciwnika. Mógł bym spróbować sformatować kompa może to coś pomoże bo już nie pamiętam czy od kiedy mi się włamano na konto(około pół roku temu) robiłem formata. Jestem pewien że nic nie instalowałem żadnych dodatków do Gry.
Cytuję to co napisałeś ((( Niestety ta osoba zostawiła po sobie oprogramowanie którego nie włączam ))) Na podstawie tego co napisałeś wywnioskowałem iż uważasz iż on coś tobie włączył w grze. Dlatego się zapytałem. Być może źle to ująłeś. Wywala ciebie z większości serwerów. Powód? Zazwyczaj jak kogoś wywala to albo serwer zakończył sesje. Admin kick.Admin BAn. Bf4db ban. PB kick player,ban player. Np potr 486 lub podobne. To że ciebie wywala to już wiem ale nie znam powodu i nie koniecznie musi to być przez oprogramowanie zewnętrzne. Zazwyczaj jak kogoś wywala z serwera to dostaje informację z jakiego powodu. Taka informację potrzebuję. Na jakiej zasadzie wchodzisz do gry? Bezpośrednio przez aplikacje origin czy przez stronę internetową battelog?
Informacja to jest coś takiego: Admin ban user ....... Aimbot i nazwa serwera
Z mojego punktu widzenia wygląda to tak: jakiś rusek dostaje się na moje konto, widziałem że grał tylko w bf4 bo pamietam że w tym czasie w niego nie grałem. po całej tej sytuacji zaczeło mnie wywalać z niektórych serwerów. Na serwery wchodzę przez samą grę I wyszukuje serwerów które mnie interesują ( napewno nie przez battleloga )