Forum Discussion
11 Replies
Włącz zapisy w chmurze w ustawieniach origin (przynajmniej na pare dni)
Niedawno był poruszany ten temat: https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Samouczek-za-kazdym-razem/m-p/8083483#M1626nie działa
Próbowałeś reinstalować gre lub origin? Sprawdz czy we wlasciwosciach plikow "profsave" oraz poszczególnych podfolderów jak "Uzytkownicy/Twoje konto/Dokumenty/BattlefieldV/settings" nie sa zaznaczone opcje "tylko do odczytu". Sprobuj zmienic w pliku "profsave" w wartości "ShownPrologueIntro" z 0 na 1
Gra wczesniej dzialala normalnie?Sprawdź czy w nazwie Twojego komputera (lub nazwa użytkownika - nie pamiętam) są polskie znaki. Miałem taki problem lecz zmiana nazwy pomogła. Gra uruchamia się normalnie i zapisuje ustawienia.
- @ShovvMeSomeLove a co jeśli nic z tego nie działa caly czas mi sie resetują ustawienia i pokazuje mi sie prolog ???
- FLINSTON19826 years agoRising Novice
I co problem rozwiązany, bo ja już próbowałem wszystkich metod i nadal nic, prolog od początku.
Od pewnego czasu również borykałem się z problemem każdorazowego ustawiania grafiki, głośności i ustawień w grze po każdym uruchomieniu gry. Następnie Norwegia, wyjście do głównego menu i dopiero mogłem grać w multiplayera. Wcześniej nie miałem tego problemu. Próbowałem wszelkich poradników jakie tu znalazłem, nic nie pomagało. Problemem okazał się Windows Defender. Wcześniej jak grałem miałem zainstalowany MKS-Vir i włączałem funkcję gry. Coś mnie podkusiło, usunąłem go i zacząłem używać Defendera. Od tego czasu zaczęły się problemy z każdorazowym wprowadzaniem ustawień przy uruchomieniu gry. Nie wpadłem na to, że to Defender bo zbiegło się to z ostatnią aktualizacją nowych map. Myślałem, że to wina gry. Wczoraj coś mnie tknęło i wróciłem do poprzedniego antywirusa i gra chodzi bez zarzutu, zapisuje ustawienia i stany tak jak przed aktualizacją gry. Może komuś ta informacja pomoże ? Pozdrawiam !!!!
P.S. W Defenderze folder gry był dodany do wyjątków a pomimo tego problem nie zniknął.
Myślę, że to losowy przypadek ale dzięki za info.
mam to samo nawet reinstallacja nie pomogla ... nie mam nawet folderu settings tak jak by sie nie stworzył
A przeszedłeś samouczek?
About Battlefield Dyskusja o serii
Community Highlights
- EA_Pulsar8 months ago
Community Manager
Recent Discussions
Ban za nic
Solved9 days agoBattlefield 4
Solved13 days ago- 29 days ago
Oszuści w grze
Solved2 months ago- 2 months ago