Forum Discussion
7 Replies
- Chytrooki2 years agoHero+@Im2Low4BF3 Witam. Wyczyść pamięć podręczna aplikacji. Jeśli używasz przeglądarki Chrome. Wyłącz działanie w tle i wyczyść pliki cookie. Jeśli nie pomoże. Nie musisz resetować komputera możesz spróbować się wylogować i zalogować ponownie do profilu Windows. Nigdy nie spotkałem się z tym problemem więc być może to jakiś nowy błąd.
https://help.ea.com/pl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/ - @Chytrooki zrobiłem jak mówiłeś, ogólnie używam przeglądarki Mozilla ale też wyczyściłem pliki cookie, aplikacje EA APP również wyczyściłem pamięć podręczną, zobaczymy jak odpale potem gierkę i sprawdzę czy coś pomogło 🙂 od czasu kiedy zrobili to coś EA APP mam ten problem, ale nie zawsze raz działa elegancko a czasem ma nakieś dziwny odpały jak teraz :D
- Chytrooki2 years agoHero+@Im2Low4BF3 Problem może powodować sama przeglądarka. Sprawdź czy po użyciu innej będzie się podobnie zachowywać. Firefox może nie zostać wyłączony po zamknięciu, być może w procesach będzie dalej uruchomiona.
- @Chytrooki sprawdzę jutro najwyżej już 🙂 jak to np wina przeglądarki mozilla to dam znać tutaj 🙂
- @Chytrooki teraz zagrałem, przez Chrome odpaliłem battleloga i nadal to samo, EA APP pokazuję że gram w grę... co za *
- @Chytrooki jakieś inne pomysły bo takie reset PC to jest bezsensu kur.............. a WYLOGUJ SIĘ NIE DZIAŁA PRZED CHWILĄ SPRAWDZIŁEM, KIEDYŚ NIE BYŁO TAKICH PROBLEMÓW TERAZ DALI JAKIEŚ * EA APP I SIĘ WKURI...... CZŁOWIEK.. OMG
DZIĘKI ZA POMOC ZERO ODPOWIEDZI, ADMINISTRACJA FORUM JESTEŚCIE NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH. POZDRAWIAM
About Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,158 PostsLatest Activity: 18 hours ago
Community Highlights
- EA_Pulsar10 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 3 days ago
- 4 days ago
Reset statystyk BF6
Solved8 days ago