Forum Discussion

Shavyny's avatar
6 years ago
Solved

Problem z uruchomieniem

Witam 

Mam pewien problem i nie wiem jak go rozwiązać. Gra w originie nie uruchamia się, a na pulpicie wyskakuje komunikat "ta aplikacja nie będzie działać na twoim komputerze".

Sterowniki karty graficznej oraz samego biosu są najnowsze.

Z góry dziękuje za pomoc

• Shavyny's avatar
    Shavyny
    6 years ago

Problem się rozwiązał 

Wina była w ukrytej aktualizacji wazacej 50 MB 

Dziękuję za pomoc 

8 Replies

• Jaki system oraz parametry sprzętu poproszę 🙂 bez tego ciężko określić problem. 

Tak na marginesie wróżąc z tego co napisałeś, komputer którym dysponujesz nie spełnia minimalnych wymagań do włączenia gry.

• Shavyny's avatar
    Shavyny
    6 years ago

@CyrtafixSystem Windows 10 64 bit, karta graficzna rog strix 1070, Intel core I5 8600, 16 GB ram 
    Kiedy kupiłem grę po raz pierwszy to działała, to był przełom grudnia i stycznia
    Teraz zainstalowałem grę od nowa z płyty i również wychodzi takie coś 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @Shavyny 

Twój komputer zdaje się spełniać minimalne wymagania gry, ale żeby mieć 100% pewność poprosiłbym Cię o przesłanie nam pliku DxDiag 🙂 

• Spróbuj zweryfikować pliki gry. W Origin wybierasz okładkę gry i na nią naciskasz prawym przyciskiem mysz,  z rozwiniętych opcji  wybierz napraw grę.

• Shavyny's avatar
    Shavyny
    6 years ago

Problem się rozwiązał 

Wina była w ukrytej aktualizacji wazacej 50 MB 

Dziękuję za pomoc 

• witam, o jaką aktualizację chodzi,

mam taki sam problem - "ta aplikacja nie będzie działać na twoim komputerze. Aby znaleźć wersję dla tego komputera, skontaktuj się z wydawcą oprogramowania.,, Mam Windows 10 

Komputer mam MSI do gier, więc wymagania spełnia.

wziąłem w origin napraw grę, ale to nie pomaga

• ja mam taki sam problem a mam wszystkie wymagania do gry jak chce sobie pograć i włączam grę to wyskakuje mi komunikat ,,ta aplikacja nie będzie działać na twoim komputerze. Aby znaleźć wersję dla tego komputera, skontaktuj się z wydawcą oprogramowania" i nwm czy to wynika że mam windowsa 11 czy co innego 

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,143 PostsLatest Activity: 2 days ago