Forum Discussion

Dadam666's avatar
2 years ago
Solved

PROBLEMY BF3, BF4 Windows 11...

Jedna jak i druga gra nie uruchamia się... jest to moim zdaniem umyślna polityka firmy która ogranicza użytkowanie wcześniejszych odsłon aby zmusić do zakupu nowszych odsłon... zamykajcie serwery multi ale dajcie bez przeszkód pograć w kampanie single player.... według mnie to nieuczciwa polityka firmy utrudniająca rozgrywkę w gry za które już ktoś zapłacił... kampanie single player to nie gry usługi tylko kontent za który zapłaciliśmy!!!!! nie kupie już więcej żadnego BF'a... gdyż blokujecie dostęp do kupionych starszych  gier...  

• @Dadam666 Ok 👍

Nie wiem dlaczego EA umyślnie nie dają pograć w starsze BF ale u mnie działają obie gry. Od dekady przechodzę regularnie raz w tygodniu BF3 i BF4. Moja specyfikacja sprzętowa to Win 11, Intel i7 12gen, RTX 3070TI, 32 GB Ramu, Dysk m2. Wszystko działa cacy. Zagrywam się aż miło.

3 Replies

• @Dadam666 Ok 👍

Nie wiem dlaczego EA umyślnie nie dają pograć w starsze BF ale u mnie działają obie gry. Od dekady przechodzę regularnie raz w tygodniu BF3 i BF4. Moja specyfikacja sprzętowa to Win 11, Intel i7 12gen, RTX 3070TI, 32 GB Ramu, Dysk m2. Wszystko działa cacy. Zagrywam się aż miło.
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Dadam666

Napisz nam co dokładnie się dzieje. Czy pojawia się komunikat błędu, zmiana koloru monitora itp. Dołącz też raport DxDiag z komputera, na którym pojawił się problem oraz listę kroków, które ewentualnie masz już za sobą.

Dzięki @Chytrooki za regularne testowanie gier 😉👍

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,110 PostsLatest Activity: 17 hours ago