Forum Discussion

LITWOOJCZYZNO's avatar
LITWOOJCZYZNO
New Novice
2 months ago

Proszę o pomoc :( (battlefield 1)

Ostatnio zainstalowałem Battlefielda 1 niestety gra po urochomieniu zaczyna sie ładować po czym
wyświetla sie okno aplikacji EA i gra sie zamyka. Próbowałem jóż wszystkiego naprawiałem pliki 
odpalałem jako administrator 3 razy reinstalowałem i po 6 godzinach oglądania poradników 
które nic mi nie pomogły piszę z nadzieją że mi pomożecie:) Co dziwne to to że gra losowo odpaliła sie
1-2 razy niestety po wyłączeniu jej problem nie mijał. Proszę o pomoc. 

7 Replies

• LITWOOJCZYZNO's avatar
    LITWOOJCZYZNO
    New Novice
    2 months ago

myślę że głównym problemem jest javelin anticheat który blokuje urochomienie się gry. Podejrzewając że żeczywiście jest winny 
    wykasowałem go a następnie zainstalowałem przez EA anticheat installer, po właczeniu gry ta żeczywiście się odpaliła ale niestety wyskoczył error który zmósił mnie do skanu integralności gry i problem zaczął się powtarzać

• LITWOOJCZYZNO's avatar
    LITWOOJCZYZNO
    New Novice
    31 days ago
    1. tak aplikacje steam i ea mam zainstalowaną na głównym dysku
    2. stworzyłem nowe konto administratora jednak nie jestem w stu procentach pewny czy nie było tam żadnych plików nie znam sie na tym za bardzo, od razu włączyłem battlefielda (bez instalacji na nowym koncie wiec nie wiem czy zrobiłem to prawidłowo) niestety wciąż ten sam błąd
    3. Mozliwe ze problemem może być przestarzały procesor chociaż pewności niemam 

dziekuje za odpowiedź 

4. jest jeszcze jedna żecz przez moją sympatie do gier wojennych m innymi serii battlefield kupiłem niedawno battlefield 4 niestety wystepuje w nim lekko podobny problem co z jedynka, mianowicie antycheat (pbbuster) który ciągle wyrzucaa mnie z gry próbowałem wielu żeczy aktualizowałem obchodziłem firewalla itp ale nic nie działa, myślałem że może być to z podobnego powodu 

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,143 PostsLatest Activity: 8 minutes ago