Forum Discussion

ByStRyyyyyyyyyy's avatar
5 years ago
Solved

Przeniesienie osiągnięć/statystyk między konsolami (PS3 PS4)

Mam problem. kupujac nowa gre bf 4 na ps4 nie mialem mozliwosci przeniesienia statystyk z ps 3 nie iwem co robic wszystkie zadania specjanle mialem porobione prawie wszystkie niesmiertelniki zadania widmo wszystko stracilem . z tego co czytam to wyszscy mieli jakies szanse na odzyskanie  a ja nie dlaczego?? kto moze pomoc?

• Hej @ByStRyyyyyyyyyyy 

Wydzieliłem Twój komentarz z innej dyskusji, dotyczącej innego problemu.

Możliwość przeniesienia statystyk pomiędzy konsolami została zawieszona. Więcej informacji na ten temat znajdziesz tutaj

Umożliwiliśmy graczom przeniesienie statystyk Battlefield 4, gdy tylko pojawiły się konsole PlayStation 4 i Xbox One.

Utrzymywaliśmy usługę, by umożliwić wszystkim graczom nabycie nowych konsol i przeniesienie statystyk.

Po 5 latach kończymy jej działanie, ponieważ nie była używana przez graczy Battlefield 4.

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @ByStRyyyyyyyyyyy 

Wydzieliłem Twój komentarz z innej dyskusji, dotyczącej innego problemu.

Możliwość przeniesienia statystyk pomiędzy konsolami została zawieszona. Więcej informacji na ten temat znajdziesz tutaj

Umożliwiliśmy graczom przeniesienie statystyk Battlefield 4, gdy tylko pojawiły się konsole PlayStation 4 i Xbox One.

Utrzymywaliśmy usługę, by umożliwić wszystkim graczom nabycie nowych konsol i przeniesienie statystyk.

Po 5 latach kończymy jej działanie, ponieważ nie była używana przez graczy Battlefield 4.