Forum Discussion
15 Replies
@EA_Odixoraz inni z EA
Nadal zero jakichkolwiek zmian.
Po zastosowaniu tych obejść dzieje się takie coś (załącznik), potem wraca do stanu początkowego, te rozwiązania nie pomagają !
Czy można oczekiwać pomocy w tej sprawie ?
Jakaś informacja kiedy coś będzie zrobione czy w ogóle będzie zrobione, za długo gram w te serie, żeby takie coś się działo.
- Anonymous7 years ago
Panowie właśnie dostałem grę na gwiazdkę 🙂 nie spoko jako 33 letni gracz doświadczony w porypanych sytuacjach wygląda temat następująco:
Mam ten sam temat co wy gra nie zapisuje żadnych ustawień (od razu powiem że mam windows 10 pro użytkownik Łukasz )
1. gra nie tworzy pliku Profsave w c:\user\Łukasz\Dokumenty\Battlefield V\settings
2. Tworzy plik który nazywa się profsave_temp
3. W tym pliku są wszystkie ustawienia trzeba usunąć końcówkę _temp i ustawienia macie zapisane
4. jak coś zmieniacie to znowu jest tworzony plik profsave_temp likwidujemy końcówkę i podmieniamy na plik profsave który został już stworzony i tak za każdym razem jak coś zmieniamy.
Ogólnie jakaś masakra.
w żadnym BF nie miałem takiego syfu.
Pozdro Wesołych Świąt.
- czy coś wiadomo więcej w tej sprawie ? gra nadal nie zapisuje mi ustawien w multi player... tzn wygladu postaci odblokowanych przedmiotow kropki mrugaja za kazdym razem...
Takiego zlekceważenia sprawy i problemu to dawno nie pamiętam, ostatni raz kupiłem bfa w przedsprzedaży a może nawet i w ogóle. Jako wieloletni gracz i fan tej serii czuję się zawiedziony. i oszukany. Co z tego, że jest jakieś obejście jak trzeba za każdym razem je powtarzać, skutecznie to zniechęca do gry.
Nie nazwę ich inaczej niż oszusty i lenie ... Wypuszczą grę, dostają pieniądze, są jakieś błędy to nie chce im się naprawić ;v
Żenada, nie zamierzam kupować kolejnych, nowych wersji BF
- EA_Odix7 years ago
EA Staff (Retired)
Osoby, które nadal mają problem z zapisem ustawień pomimo kroków wymienionych wcześniej, proszone są o wysłanie zrzutu ekranu z pełną ścieżką do folderu Dokumenty/Battlefield V, gdzie zapisują się owe ustawienia.
W wielu zgłoszeniach tego typu, problem okazywał się lokalny na komputerze użytkownika i tam też został rozwiązany poprzez np. nowego użytkownika Windows lub zmianie w ustawieniach Windows Defender.
Nie ma to jak kupić grę 3 mies po premierze i załamać sie przez taki prosty błąd. Wykonałem wszystkie czynności wypisywane wcześniej i nie przyniosło to żadnych pozytywnych skutków.
Czym ta gra różni sie od innych jeżeli chodzi o zapis postępu i ustawień.
Solved this problem (and the problem that the game doesn't save settings) by removing "_tmp" extension of the file "PROFSAVE_tmp" in C:\Users\YourWindowsUserName\OneDrive\Documents\Battlefield V\settings. U mnie pomogło mam nadzieję że u was tez. Pozdrawiam
- po ustawianiach w defenderze gra dziala na nowo
- Witam ja mam taki sam problem na xbox one po aktualizacji wymaganych do gry online kasuje mi cały wątek kampani. Proszę o pomoc
Witam,
gdzie mogę przesłać zrzut ekranu z pełną ścieżką do folderu Dokumenty/Battlefield V?
Dla mnie to jakiś żart, że po takim czasie od premiery dalej nie można normalnie grać! Dopiero kupiłem grę i już żałuję wydanych pieniędzy. Szkoda, ze nie wiedziałem o tym problemie wcześniej, na pewno wybrał bym inną grę...
Poza tym rozwiązanie problemu w stylu zmiany nazwy katalogu za każdym razem lub nowego użytkownika Windows... ŻART!!!!
- Na szczęście ja otrzymałem ją za darmo bo to były by najgorzej wydane pieniądze na gre. Która w dodatku nie działa poprawnie. Niech wezmą przykład z 99% innych gier w których zapis działa jak powinien.
Problem od listopada a jest czerwiec! Ale żenada. Grę kupiłem dziś i mam prawo ją zwrócić bo jest zepsuta. Proszę kogoś z EA o kontakt lub wyjaśnienie kiedy to będzie normalnie działać. Od razu mówię że rozwiązania typu instalacja systemu to nie rozwiązania!!!!
Jest już znane jakieś powszechne rozwiązanie? Minął prawie rok od ostatniego wpisu a grę kupiłem wczoraj i nie wiem co dalej. Proszę o pomoc.
- @Przeworek Ja postawiłem system na nowo i problemy się same rozwiązały
About Battlefield Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 13 hours ago
- 20 hours ago
- 2 days ago