Forum Discussion

Re: Aplikacja EA - awaria

Sposób z sprawdzaniem plików testowałem już wcześniej aczkolwiek teraz również próbowałem, nadal brak efektów a pliki były w porządku.

Dziś mam taki problem po uruchomieniu kompa apka EA działa ale gdy zaczynam pobierać jakąś grę czy nawet nic nie robię apka się wyłącza i nie da się jej włączyć w żaden sposób.

3 Replies

• RedBear01255's avatar
    RedBear01255
    2 years ago

Czy jest możliwe że apka EA wyłącza się nawet podczas bezczynności jeśli brakuje plików od folderu Antycheat lub nie jest on poprawnie zainstalowany? Sprawdziłem również RAM za pomocą MemTest64 v1.0 (program który można od razu odpalić na kompie) - według niego błędów nie ma ale gdy sprawdzałem systemowym (Diagnostyka pamięci systemu Win) - krótki i standardowy nie wykazał również żadnych błędów i zakończył się pomyślnie ale rozszerzony zatrzymał się na 10% i tak stał w miejscu przez 2-3 h.

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    2 years ago
    @RedBear01255 Na pulpicie masz msi afterburner, i aplikacje Asus do kręcenia karty graficznej. Zobacz czy nie masz włączonych profili w powyżej wymienionych aplikacjach.
  • @Chytrooki Jedyne co sobie zmieniam w Afterburner to prędkość wentylatorów od karty i nic więcej. Na rozszerzonym systemowym memteście ( z niebieskim ekranem ) test zatrzymał się na 10% i tak stał przez 2-3 h więc coś może być nie tak z RAM-em.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,146 PostsLatest Activity: 5 hours ago