Forum Discussion
8 Replies
Ogólnie mam bf na steam, ale rzecz jasna i tak się to łączy z originem, gram na PC. Szczerze mówiąc to właśnie nie wiedziałem co robić bo pierwszy raz taki problem mam z gierką.
- EA_Kuba3 years ago
Community Manager
Hej @kagey0chi
Jeśli opisany przez Ciebie problem występuje nadal powiedz nam w jaki sposób uruchamiasz grę w trybie wieloosobowym (poprzez wyszukiwarkę serwerów/szybką grę).
Byłoby miło jakbyś powiedział nam jakie kroki dotychczas wykonałeś 🙂 Podobnie jak wyżej - powiedz nam w jaki sposób wchodzisz do gry wieloosobowej.
- Sidper3 years agoRising Novice
Wchodziłem przez steam i klikałem szybka gra lub wybierałem operacje. Po pobraniu ea app gra nawet się uruchomić nie chce (czy to przez steam czy przez ea app)
Wyłączenie antywirusa i zapory nie pomogło, odblokowanie i przekierowanie portów też nie. Najnowsze sterowniki grafiki jak i windowsa wgrane.
- sovtware3 years agoRising Rookie
Dzisiaj jest jeszcze gorzej, czekam z niecierpliwością aż ktoś da prawdziwy powód. Człowiek się denerwuje, formaty itp. A tutaj wina leży po drugiej stronie.
Proszę obejrzeć screeny, tak jest w każdej części Battlefield.
To jest jakaś kpina " No popatrz, jesteś z powrotem online" No rzesz jestem zadowolony jak cholera. haha banialuki.
- Sidper3 years agoRising Novice@sovtware Chyba nie doczekamy się już odpowiedzi :D
- Sidper3 years agoRising Novice@Sidper Minął miesiąc a mi dalej nie udało się odpalić BFa przez ea crap
- Chytrooki3 years agoHero+@Sidper Gra już nie ma wsparcia. Niestety tu musicie próbować różnych rozwiazań. Spróbujcie zrobić to co napisałem poniżej, w kolejności. Usunięcie EA Desktop a zainstalujcie Origin link na samym dole odpowiedzi. Wszystko to spowoduje czysty rozruch.
1. Wyczyścić pamięć podręczna aplikacji EA Desktop/Origin
https://help.ea.com/pl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/
2. Usuń folder BF1 z Dokmentów.
3.Naciśnij na klawiaturze Windows + R wpisz poniższe komendy po koleji, usuń zawartość folderów.
%localappdata%/D3DSCache
%temp%
4. Przeskanuj komputer CClenerem lub podobnym programem do czyszczenia rejestru.
5. Aplikacja Origin.
https://answers.ea.com/t5/Origin-Client-Web-Technical/Downloading-and-installing-Origin-Windows-and-Mac/m-p/11915666 - sovtware3 years agoRising Rookie
Odpowiem co się działo. Jednak sprawa , która się rypła, była po stronie EA. Serwery jakich nie wyszukiwało, też nie była winą instalacji , czy danego komputera. Pewnego dnia działa normalnie, innego znowu to samo. Na wszystkich częściach Battlefield , dzieje się to samo. Coś musi być najwidoczniej wykonywane z EA.app lub serwerami. Pozdrawiam.
About Battlefield Dyskusja o serii
Community Highlights
- EA_Pulsar4 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 22 hours ago