Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
3 years ago

Re: Battlefield 3 - problem. Gra nie włącza się.

Hej @FieldMarshal420 

Po pierwsze zakładam, że @SylwesterSpalony nie posiada kryształowej kuli, która rozszyfrowała by "(...) prześledziłem wiele for, także tych od ea i rozwiązania nie znalazłem. Grę reinstalowałem itp. itd. wiec proszę o nie pisanie podstawowych czynności. (...)". @SylwesterSpalony działa na forum wystarczająco długo by wiedzieć, że nie dla wszystkich podstawowe rozwiązania są oczywiste. Rozumiem, że wykonałeś szereg kroków i problem jest dla Ciebie frustrujący nie mniej nie upoważnia Cię to do tego by być nie uprzejmym dla innych użytkowników forum. 

Na angielskim forum AHQ, znalazłem obejście mówiące o sprawdzeniu czy gra będzie uruchamiać się po zaznaczeniu/odznaczeniu opcji "plugin-free game launching". 

Jeśli to nie pomoże daj nam znać jakie kroki oprócz powyższego zostały przez Ciebie dotyczas wykonane. 

1 Reply

• @EA_Kuba Ty też wkleiłeś chyba randomowe rozwiązanie XD, bo nawet w komentarzach do twojego "forum angielskiego" problem nie został rozwiązany i ludzie piszą, że nie pomogło. Widzę firma origin zawsze na topie, porażka z wami ludzie

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,104 PostsLatest Activity: 7 hours ago